Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurmerk Lanterfant opent pop-up store

Het oer-Hollandse interieurmerk Lanterfant is in de eerste week van de oktober woonmaand aanwezig op Utrecht Centraal met een opvallende pop-up store. Het trendy en eigenzinnige merk brengt op deze manier de nieuwe collectie bij een groot publiek onder de aandacht. Ook lanceert Lanterfant in Utrecht de campagne voor de wedstrijd bankzitten.Het is voor de eerste keer in het nog jonge bestaan van Lanterfant dat het merk zo groot uitpakt. De pop-up store op het drukste NS-station van Nederland geeft Lanterfant de mogelijkheid om de nieuwe binnencollectie te laten zien. Ook wordt de campagne rondom de wedstrijd bankzitten hier officieel gelanceerd. Een actie waarbij deelnemers kans maken op een Lanterfant-bank. Deze actie stamt af van het oer-Hollandse paalzitten. Waar je daar zo lang mogelijk op een houten paal moest zitten, kun je bij Lanterfant genieten van een comfortabele bank.

Wedstrijd bankzitten
Iedereen kan zich voor deze wedstrijd inschrijven. Onder alle aanmeldingen zullen zes deelnemers vrijdag 29 oktober en zaterdag 30 oktober de strijd aangaan. Zij moeten zo lang mogelijk op de bank blijven zitten zonder in slaap te vallen. De wedstrijd duurt maximaal 30 uur en tussendoor nemen de kandidaten het met oud-Hollandse spelletjes tegen elkaar op. De punten die worden verdiend geven de deelnemers meer kans om uiteindelijk met hun favoriete Lanterfant-bank de brandstore in Geldermalsen te verlaten.

Ralph Meijer, eigenaar Lanterfant: “Ik ben heel blij dat we deze week op Utrecht Centraal aanwezig zijn. Het is het eerste grote event van Lanterfant. Geweldig om de nieuwe collectie en het Lanterfant gevoel van ontspannen genieten bij ruim 200.000 mensen onder de aandacht te brengen. Daarnaast lanceren we onze wedstrijd bankzitten. Veel mensen krijgen thuis wel eens te horen: "Kom nou eens van die bank af!". Nou, die mensen zoeken wij!”

Over Lanterfant
"Lanterfant, opgericht in 2018, is een oer-Hollands merk dat ontspannen genieten omarmt. Trendy en eigenzinnig, vrolijk en een leuk design voor iedereen. Bij Lanterfant vind je een breed assortiment aan binnen- en buitenmeubelen. Niets is zo persoonlijk als lanterfanten. Dat beseffen ze bij Lanterfant maar al te goed. Met de meubelen van Lanterfant creëer je binnen no-time jouw eigen plekje om tot rust te komen."

Lanterfant verkoopt behalve op haar eigen website ook op marketplaces als Bol.com, Fonq en HomeDeco. Lanterfant heeft een eigen winkel in Geldermalsen en wordt verkocht in bijna alle vestigingen van Loods 5.

Meer informatie:
Lanterfant 
www.lanterfant.eu

Publicatiedatum: