Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HelloChair opent tweede winkel

Na het openen van een eerste winkel in april 2020 staat nu ook de tweede winkel voor HelloChair op de planning. Eigenaren Jan-Noud Hutten en Joost Wels vertellen vol trots dat hun oog is gevallen op een pand in Bussum. "Het is de uitgelezen locatie voor onze tweede winkel. Met Culemborg zaten we al erg centraal voor velen, maar met straks de winkel in Het Gooi zijn we weer een stapje dichterbij onze dekking voor de Nederlandse markt." Het pand met een oppervlakte van 780 vierkante meter ligt precies in de omgeving met de doelgroep van HelloChair. "Vanuit Bussum zit je zo in Naarden, Laren, Hilversum maar ook Amsterdam en Abcoude."

Volgens het duo sluit de nieuwe winkel goed aan bij het concept. "We zijn een online winkel voor stoelen maar daar hoort ook het testen van de meubelen bij. Klanten rijden soms wel meer dan een uur naar onze showroom om de producten te proberen."

De meubelwinkel, die voornamelijk stoelen en tafels verkoopt, opent volgens planning in december. "We zijn al volop aan het verbouwen en kunnen niet wachten onze klanten te verwelkomen." 

Meer informatie:
HelloChair
www.hellochair.nl