Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

1000 sportievelingen leven zich uit bij Hornbach

Maar liefst ruim 1000 sportievelingen hebben zich gisteren, 3 oktober, uitgeleefd bij Hornbach in Apeldoorn. Als opwarmer voor de officiële opening op woensdag 13 oktober organiseerde de projectbouwmarkt een uniek kennismakingsevent: de Hammerrun. Jong en oud trotseerden de 1.200 meter lange obstacle run, die 25 spectaculaire hindernissen bevatte en haalden daarmee bovendien € 3600,- op voor Stichting Buitenruimte Gelre.“Het was één groot spektakel”, vertelt vestigingsmanager Gerben Hofland enthousiast. “Deelnemers kropen door de modder, vlogen door de lucht en sprongen over vuur. Allemaal met evenveel passie en plezier.” Van doorgewinterde obstacle runners tot uitzinnige kinderen, ze waren stuk voor stuk bloedfanatiek. Hofland vervolgt: “Gaaf om mensen op deze manier kennis te laten maken met alles waar wij als bouwmarkt voor staan: pure daadkracht. Ja, Apeldoorners hebben het vandaag bewezen; met hun doorzettingsvermogen zit het wel goed. Precies wat doe-het-zelvers in zich hebben. Ik kijk uit naar de spectaculaire opening op woensdagochtend 13 oktober om 07.00 uur.”Cheque voor vergroening ziekenhuizen
Met de opbrengst van de ticketverkoop werd geld opgehaald voor Stichting Buitenruimte Gelre. Een stichting die een serre en daktuin maakt naast de IC-afdelingen bij het Gelre ziekenhuis in de regio Apeldoorn. Om 11.00 uur werd bekend gemaakt dat de sportievelingen € 3600,- bijeen brachten. Paul Janssen, voorzitter van de stichting, nam de cheque in ontvangst: “Dit is fantastisch! Zeker voor patiënten die langdurig op een IC-afdeling verpleegd moeten worden. Buitenruimte is voor hen enorm belangrijk en kan een grote bijdrage leveren aan het herstelproces.” Een sportief IC-team ging zelf ook de uitdaging aan en liep mee met de Hammerrun. Zij trotseerden de obstacles ondanks de regen als ware professionals.Meer informatie:
Hornbach
www.hornbach.nl

Publicatiedatum: