Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groothandel houdt van 25 t/m 29 oktober huisshow

Directeur Jan Merkus van Tower Living: "Vraag naar meubels blijft groeien"

Van 25 t/m 29 oktober houdt Tower Living de jaarlijkse huisshow in Nijmegen. Directeur Jan Merkus verwacht een zeer goede opkomst tijdens de huisshow. “Er is veel vraag naar onze producten, ook vanuit inkoopcombinaties. Ik zie dat ze echt op zoek zijn naar kwaliteit en stabiliteit voor een intensievere, langdurige samenwerking. Daarvoor zijn ze bij Tower Living aan het juiste adres.”

De Huisshow van Tower Living is iets later dan de meeste huisshows en daar is bewust voor gekozen, zodat iedereen meer tijd en gelegenheid heeft om langs te komen. Wel werken ze dit jaar, net als vorig jaar, op afspraak. Zo kan er uitgebreid de tijd voor iedereen worden genomen.


Bankstel Atlanta.

Trends
Tijdens de Huisshow worden ook de nieuwe artikelen gepresenteerd. "We zien veel hout als materiaal, in diverse kleuren. Ook zijn er nieuwe stoelen in trendy stoffen en een aantal bureaustoelen die het thuiswerken net even wat aangenamer maken. Authentieke bureaustoelen misstaan ook vaak in een sfeervolle huiskamer", vertelt Jan. Verder zijn er nieuwe houten kasten met panelen uit andere materialen en ook zijn er nieuwe modellen zitbanken. De vormen zijn ronder in vergelijking met een paar jaar geleden en de kleuren en afwerking van stoffen zijn ook lichter en zachter dan voorheen. De lounge is ook geheel aangepakt en aangepast op de laatste trends.

Bankstel Chicago.

Aanvoer
De markt blijft oververhit door de voortdurende grote vraag naar meubelen vanuit Azië. Dit merken ze bij Tower Living maar al te goed. “Het is ontzettend lastig om planningen te maken, omdat containerschepen in de wacht staan bij havens of deze zelfs over slaan. Om alle transportbewegingen op de voet te volgen, hebben we onlangs ook onze logistieke afdeling uitgebreid. De prijsverhogingen voor containers zijn ook bizar: er gelden nu tarieven van 16.000 dollar."

Ondanks gaat het bedrijf door met het verschepen, om de leveringsbetrouwbaarheid naar onze klanten zo goed mogelijk te waarborgen. Jan voegt hieraan toe: '"En gelukkig slagen we er nog steeds in om nog redelijk op tijd te leveren vanwege onze rechtstreekse lijnen met de rederijen."


Dressoir Renew.

Reizen
De afgelopen periode heeft Jan weinig kunnen reizen en dat mist hij wel. “Natuurlijk wordt het hele productieproces ook begeleid via online meetings, maar het face-to-face contact is is toch prettiger. Ik ben druk bezig met het aannemen van nieuwe mensen, om zelf meer te kunnen reizen. Zowel voor productontwikkeling en inspiratie voor nieuwe modellen als voor het bespreken van het logistieke traject ter plaatse."


Meubelcollectie Mascio.

Van 25 t/m 29 oktober staat het team van Tower Living klaar voor alle bezoekers. Aanmelden voor de huisshow in Nijmegen kan via 0488 454410 of via [email protected]

Meer informatie:
Tower Living
Groothandelsweg 7
6515 AH Nijmegen
+31 (0) 488 454 410
[email protected]
www.towerliving.nl