Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woon-en interieurbeurs Cocoon maakt themazones bekend

Na een uitgestelde editie vorig jaar zal Cocoon, dé woon- en interieurbeurs, de deuren openen van 19 tot en met 22 november 2021. Een volledig herwerkte editie voorzien van themazones, workshops, Belgische merken en heel wat inspiratie voor een gezellig en trendy interieur. De highlights van deze editie

Elk jaar brengt Cocoon grote merken uit de decoratie-, design-, textiel-, interieur- en tuinsector samen. Dit jaar slaat Cocoon een nieuwe weg in en verwelkomt ze een groot aantal Belgische merken met het Ik koop Belgisch-label. Om nog beter te voldoen aan de verwachtingen van de bezoekers en om hen een ware beleving te geven, hebben de organisatoren verschillende activiteiten en themazones in het leven geroepen:

Creativity platform by Spot: dit jaar slaan Cocoon en Spot, hét platform voor workshops, de handen in elkaar. Bezoekers kunnen tijdens korte workshops zelf aan de slag om bijvoorbeeld een object uit macramé, een bloemstuk, een kunstwerk, tafeldecoratie of geurzeep te maken. Tijdens een andere workshop kunnen ze zelfs leren borduren. Naast de workshops worden er ook seminaries georganiseerd met verschillende tips en tricks voor het inrichten van het interieur. Het Creativity Platform bevindt zich in Paleis 2. Inschrijven voor de workshops is verplicht via de website van Spot. Deelname aan de workshops is betalend en het aantal inschrijvingen beperkt.

Man Cave:
wie droomt er niet van een eigen stek in huis enkel en alleen voor zichzelf? Al richt de naam zich vooral tot mannen, ook vrouwen kunnen terecht in de Man Cave. De bezoeker kan er niet alleen genieten van een gin-tonic in één van de chesterfield zetels, hij of zij kan zich ook wagen aan een spelletje kicker of FIFA. De “Man Cave” kan worden ontdekt in Paleis 4.

The Green House: de tuin en het terras zijn ook in de winterperiode een leuke plek om te vertoeven. Een verwarmd terras met dekens en gezellige verlichting? The Green Housezorgt in Paleis 4 voor een maximaal comfort dankzij haar ingericht terras waar de bezoeker wegdroomt van een Kerst in openlucht en tegelijkertijd geniet van de warmte binnenshuis.
In Paleis 2 zijn er naast het Creativity Platform nog drie andere zones:

De Shopping street waar de bezoeker al kerstcadeaus kan kopen
Het Design District om kennis te maken met jonge ondernemers die er unieke meubels en decoratieartikelen verkopen
De Art Boulevard waar prachtige kunstwerken tentoongesteld worden door Belgische artiesten.

Praktische informatie
Cocoon vindt plaats in Paleis 2 en 4 van Brussels Expo en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Openingsuren
Avant-première: donderdag 18/11 van 17u tot 22u
Nocturne: vrijdag 19/11 van 11u tot 22u
Van zaterdag 20/11 tot maandag 22/11: van 11u tot 18u

Meer informatie:
Cocoon
www.cocoon.be

Publicatiedatum: