Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Döllken Profiles ontwikkelt systeem voor de bescherming van trapneuzen

De nieuwe trapneusprofielen van Döllken Profiles, ontwikkeld voor verschillende soorten vloeren zoals LVT, CV of linoleum, bieden permanente bescherming voor de veelgebruikte trapneuzen. De geheel vernieuwde productgroep kenmerkt zich door een slank, design en is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder de metallic trendkleuren. Een highlight is de fosforescerende (luminescerende) rand, die standaard in alle trapneuzen is geïntegreerd. Daarnaast zijn de trapneuzen ook verkrijgbaar in een zelfklevende uitvoering, wat het leggen nog makkelijker en tijdbesparend maakt.


Döllken Profiles trapneussysteem met fosforescerende rand.

De modellen zijn geschikt voor diverse vloeraansluitingen en worden op verzoek van de klant door Döllken Profiles op de gewenste lengte gemaakt. De systemen zijn eenvoudig te leggen, bestaan uit polyblend op basis van PVC en zijn uiteraard vrij van schadelijke weekmakers conform de REACH-regelgeving.

Voor een eenvoudige montage zijn er ook zelfklevende uitvoeringen in de basiskleuren lichtgrijs, donkergrijs en zwart. De trapneuzen van Döllken hebben de slipweerstandsklasse R 10, wat betekent dat ze tot een hellingshoek van 10° tot 19° stevig staan. Dit voldoet met name aan de eisen voor algemene werkruimten, entrees, trappen en bordessen, maar ook voor scholen en kinderdagverblijven, parkeerplaatsen, opslagruimten en zorginstellingen.

Meer informatie:
Döllken Profiles
[email protected]
www.doellken-weimar.de

Publicatiedatum: