Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organisatie MOW: "Opmerkelijk goede beurs"

Na vijf dynamische beursdagen heeft de vakbeurs MOW positieve resultaten geboekt. Tijdens de periode van zondag 19 t/m woensdag 23 september trok de beurs vele internationale bezoekers. Bijna de hele beursoppervlakte van 85.000 m² in Messezentrum Bad Salzuflen was bezet. Alle 17 zalen waren open. Ongeveer de helft van de 405 exposanten kwam uit Duitsland en iets meer dan de helft uit het buitenland. Ter vergelijking 2020: 159 bedrijven uit Duitsland, 170 bedrijven uit het buitenland. De deelnemers, die hun producten en concepten presenteerden, kwamen uit 30 verschillende landen.Ook de bezoekers waren internationaal georiënteerd. De beursorganisatie heeft aan dat de volgende landen het sterkst aanwezig waren: Polen, Nederland, Denemarken, Italië en Turkije. Door de aanhoudende pandemie waren er meer mensen uit Europa en een relatief kleiner aantal uit Azië.

Tevens team van de MOW ontving veel positieve signalen. Ze beschrijven de algemene tendens als 'een extreem positief'. Mede dankzij dit wil de organisatie alle standhouders bedanken en spreekt hen moed in. "Nu het bedrijfsleven de handen in een slaan, kunnen ze rekenen op een positieve impuls van de sector. Sinds het begin van de coronapandemie zijn mensen zich bewust geworden van het belang van wonen en inrichten voor hun eigen welzijn. Veel appartementen werden en worden opnieuw ontworpen. Er is veel vraag.”

De volgende M.O.W. vindt plaats van 18 tot 22 september 2022.

Meer informatie:
MOW
www.mow.de

Publicatiedatum: