Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interfloor lanceert aanvulling op Dynamic Black Tex collectie

Interfloor, leverancier en distributeur van tapijt en vinyl, lanceert een aanvulling op de Dynamic Black Tex collectie. Dynamic Wood-XL Fishbone kenmerkt zich door robuuste XL visgraat planken 70 x 15 cm. Herhaling van het patroon is nauwelijks waarneembaar mede dankzij de Digital Print Technologie en zijn grote rapport.



"Het visgraatmotief is momenteel ontzettend geliefd en geeft iedere ruimte zonder twijfel een uniek karakter. Het extra grote visgraat plankdessin creëert zowel in grote woonruimtes als commercieel een magnifieke dynamische sfeer." Zo meldt Interfloor in een persbericht.



Het fishbone design zal over het algemeen in de lengte van een ruimte gelegd worden, van origine richting het binnenvallende licht. Gezien Dynamic Wood-XL Fishbone van duurzaam UV bestendig PVC vervaardig is kan het patroon in iedere richting gelegd worden. Het kwartslag draaien resulteert in een eigentijds ‘elleboogpatroon’, een vloer die op vele manieren gebruikt kan worden.



Meer informatie
Interfloor
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
(038) 386 62 22
info@interfloor.nl
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: