Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interieurdesigner Thea Kruders van INTR. over nieuwe collectie:

"PVC-vloer gaat jarenlang mee, daarom belangrijk om te kijken naar toekomstbestendigheid"

Met de nieuwe vloerlijn Camino heeft groothandel INTR. de collectie van Saffier PVC-vloeren uitgebreid. Met de natuurlijke look en zeer matte uitstraling is de vloerlijn met zes eiken designs een aanwinst voor élk interieur. Met de nieuwe dryback PVC-vloerlijn kunnen eindeloos veel legpatronen worden gemaakt, zoals borderranden en visgraatmotieven. Alle designs worden zowel in brede planken als visgraatmotief geleverd.



De nieuwe designs van de PVC-vloeren van Saffier zijn bijna niet van echt eiken te onderscheiden en de 4-zijdige V-groef zorgt voor een natuurlijke aanblik van de vloer. De nieuwe dryback PVC-vloeren kunnen uiteraard ook in combinatie met vloerverwarming of – koeling worden gebruikt. De planken zijn 22,8 cm breed en 121,9 cm lang, het visgraatmotief 11,43 breed en 60,96 cm lang.

Net als de andere PVC-vloeren van Saffier zijn de Camino-vloeren duurzaam, geluiddempend en vragen weinig onderhoud. Dit maakt de nieuwe vloerlijn met trendy designs geschikt voor bijna alle ruimtes. De 0.55 toplaag is erg slijtvast en zorgt ervoor dat je jarenlang plezier van de vloer hebt.

Klaar voor de toekomst met Camino
Bij de ontwikkeling van de nieuwe vloerlijn voor Saffier heeft INTR. met haar eigen interieurdesigner, Thea Kruders, niet alleen gekeken naar de huidige woontrends, maar vooral naar die van de toekomst. Thea: “Een PVC-vloer gaat jarenlang mee, daarom is het ook belangrijk om te kijken naar de toekomstbestendigheid van de vloer. Of je nu kiest voor de subtiele Oak Herringbone Belluno of de elegante Oak Saxon, met de designs van de nieuwe vloerlijn ben je verzekerd van een trendy design waar je jarenlang plezier van zult hebben.”



Uit voorraad leverbaar
De spraakmakende vloerlijn ligt onder de naam Camino voor de afnemers van INTR. op voorraad en kan via de INTR. Points of het centrale magazijn in Deventer snel én eenvoudig geleverd worden in zes verschillende designs in zowel visgraatmotief als brede planken. In de showrooms van de 11 centraal gelegen INTR. Points kunnen woninginrichters, parketteurs en ZZP-ers zich samen met hun klanten laten inspireren door de nieuwe designs voor PVC-vloeren. Uiteraard zijn ook alle andere benodigde materialen, zoals lijm, egalisatie en profielen uit voorraad leverbaar en kan er gerekend worden op het beste technische advies.

Saffier vloeren: voor élk wat wils
De populaire vloercollectie van Saffier is competitief geprijsd, met een goede marge voor de woninginrichter, en biedt voor élk wat wils. Met de vele kleuren, materialen en legmethodes voor parket, laminaat of PVC geef je elke ruimte haar eigen unieke uitstraling. Van alle soorten vloeren zijn er monsterborden bij de INTR. Points aanwezig, zodat kiezen eenvoudig wordt. Er is inmiddels keuze uit een groot aantal designs voor laminaat, parket en met de nieuwe vloerlijn telt de PVC-collectie van Saffier inmiddels tientallen smaken.

Presentatiematerialen voor wederverkopers
Voor de showroom van de woninginrichter zijn er van de gehele Saffier collectie standaard bordensets verkrijgbaar. Deze presentatiemateriaal kunnen snel uit voorraad geleverd worden. Als de wederkoper speciale wensen heeft voor de presentatieborden, dan verzorgt INTR. graag maatwerk in overleg.  

Meer informatie:
INTR.
www.intr.nl 

Publicatiedatum: