Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hornbach verkozen tot favoriete onlineshop van klussend Nederland

Algemeen directeur Evert de Goede: "Het betekent veel voor ons"

Hornbach is de favoriete onlineshop van klussend Nederland. Dat werd gisteren bekend gemaakt in Amsterdam waar de uitkomsten van het jaarlijkse consumentenonderzoek ABN AMRO Retailer of the Year werden gepresenteerd. Voor de vierde keer op rij mag Hornbach de prestigieuze Beste Webshop Award in ontvangst nemen.“We zijn trots dat we deze award opnieuw mee naar huis mogen nemen”, laat Evert de Goede algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland weten. “Het betekent veel voor ons dat consumenten Hornbach als beste webshop beoordelen. Door de lockdown konden we hen aan het begin van dit jaar alleen via onze onlineshop van dienst zijn. We hebben dan ook hard gewerkt om onze onlinedienstverlening in sneltreinvaart te optimaliseren en uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan de lancering van online adviesgesprekken. Zo kun je tegenwoordig gewoon even videobellen met onze specialisten. Een groot succes en een dienst die we blijven aanbieden. Bij deze wil ik onze collega’s bedanken, zij maken het verschil en zetten elke dag alles op alles om consumenten te helpen bij hun klusprojecten, online en in onze projectbouwmarkten.”

Consument is winnaar
De Retailer of the Year Awards, die dit jaar voor de negentiende keer werden uitgereikt, maken deel uit van het grootste onafhankelijke consumentenonderzoek van ons land. In totaal brachten maar liefst 185.000 consumenten hun stem uit. Zij beoordeelden ruim 500 retailers op aspecten als prijs, het assortiment, deskundigheid en klantvriendelijkheid. De onlineshop van Hornbach werd door hen als beste beoordeeld in de categorie bouwmarkten. De Retailer of the Year award voor fysieke bouwmarkten heeft Hornbach dit jaar overgedragen aan Hubo. Een prijs die Hornbach in de afgelopen zestien jaar vijftien keer won. De Goede: “Ik feliciteer HUBO van harte met de winst. Maar natuurlijk zijn we nu extra gedreven om de titel volgend jaar weer op onze naam te schrijven. Zo is de consument de winnaar.”

Meer informatie:
Hornbach
www.hornbach.nl 

Publicatiedatum: