Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dôme Deco start samenwerking met voetbalclub

“Het doel van dit project was om het niveau van hospitality bij KRC Genk naar een hoger niveau te brengen.” Een duidelijke visie alsook de perfecte challenge voor interieurlabel Dôme Deco, dat onlangs de totaalinrichting van de business areas van de eerste klasse voetbalclub onder de loep nam.Aangezien de coronapandemie stillaan afzwakte en KRC Genk de deuren weer kon openen voor haar business partners, besloot de voetbalclub te investeren in de business areas om bezoekers in een vernieuwde omgeving te kunnen verwelkomen. “Iedereen was laaiend enthousiast over de totaalinrichting… Vanaf het eerste moment is alles perfect verlopen. De eerste contacten met Dôme Deco waren zeer goed. Ze voelden meteen aan wat we graag wilden, en wat de visie was van KRC Genk“, aldus Eric Gerits, CEO KRC Genk.

Ook binnen Dôme Deco heerst er een gevoel van trots: “Waar vroeger in de voetbalstadions de kantinesfeer hing, brengen wij nu de lobby van een hotel, de sfeer waar mensen zich thuisvoelen, waar mensen kunnen netwerken in een mooie omgeving… Samen met de KRC Genk willen wij een plaats veroveren binnen Europa”, besluit Stefan Verheyen, CEO Dôme Deco.Meer informatie:
Dôme Deco
www.domedeco.com 

Publicatiedatum: