Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage van ETC Design Experience

Afgelopen zondag (19 september) vond in ETC Design Center Europe de consumenteninspiratiedag plaats. Daar waren heel wat interieurliefhebbers aan toe, getuige de lange rij wachtenden op de parkeerplaats van het designcentrum in Culemborg. Deze unieke gelegenheid geeft consumenten de kans om zelfstandig het B2B centrum te bezoeken en volop inspiratie op te doen op het gebied van interieur, exterieur en kunst. 

Aansluitend stond op maandag 20 en dinsdag 21 september de twee dagen durende ETC Design Experience op het programma. Meer dan 500 merken verleidden vele, vele honderden bezoekers, die langs de 120 stands trokken. Evenals op veel andere vakbeurzen waren de ondernemers blij met de aanloop. Na afloop overheerste dan ook een tevreden gevoel.


Bekijk hier de fotoreportage

Directeur Len de Koster en managing director Ditte Kolijn van ETC Design Center Europe waren gelukkig over het verloop van de drie dagen. Het wooninspiratiecentrum heeft haar zaakjes goed voor elkaar. Alle stands zijn gevuld, de aanwezige merken vullen elkaar over de totale breedte goed aan.

In de afgelopen periode verwelkomde het centrum een aantal nieuwe exposanten, zijn er een aantal vaste exposanten intern verhuisd en introduceerde ETC een nieuw concept: de ETC Design Hub.

De ETC Design Experience luidde traditioneel de start van het nieuwe interieurseizoen in. Het tweedaagse experience bood interieurprofessionals de mogelijkheid om de nieuwste collecties te 
bekijken en de laatste trends te kunnen ontdekken op het gebied van interieur, exterieur en kunst.


Bekijk hier de fotoreportage

Nieuwkomers
Onder de nieuwkomers waren Unifit (lichtprofessional die al jaren het werk van interieurprofessionals in het juiste licht zet), Sizland Dezign (leverancier van een compleet aanbod van hoge kwaliteit sfeervolle woonaccessoires, waaronder het Zweedse merk Zelected by Houze), Kerakoll Design House (leverancier van innovatieve materialen, waarmee muren in elkaar overlopen), Moooi verlichting (met een collectie van originele, onverwachte, eclectische, rebelse en verfijnde
verlichting), Happy Circle (geboren uit liefde voor groen en creativiteit), Atelier Frontstaal (ambachtelijk gemaakt en exclusief design in spiegels), Niko Nederland (biedt voor elk huis intuïtieve en gebruiksvriendelijke bedieningen), Global Green (interieurelementen ontstaan uit het initiatief om van de wereld een betere plek te
maken voor ieder van ons), Pia Vang Bijzondere Objecten, (voor alles van prachtige antieke spiegels, kroonluchters, meubelen of
sculpturen tot moderne schilderijen, een ware schatkamer aan bijzondere objecten).

Bekijk hier de fotoreportage

De ETC Design Hub is in het leven geroepen om starters en kleine partijen een letterlijk en figuurlijk platform te bieden waar zij een gedeelte van hun collectie kunnen tentoonstellen. Maar ook gerenommeerde partijen die op zoek zijn naar een nieuw platform zijn van harte welkom.

Meer informatie:
ETC Design Center Europe
Randweg 20
4104 AC Culemborg
+31 345 51 96 46
[email protected] 
www.etcdesigncenter.nl