Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Handelsagentuur cFORMS vult portfolio aan met Italiaans merk

Christiaan Tebrunsvelt: "High-end interieurzaken gecharmeerd van vazen en objecten"

cFORMS, handelsagentuur dat zich toe legt op de verkoop van verfijnde accessoires voor het interieur, keuken, badkamer en tuin, heeft haar portfolio aangevuld met het Italiaanse label Ichendorf Milano. Eigenaar Christiaan Tebrunsvelt geeft aan erg enthousiast te zijn over het nieuwe agentuur.


Christiaan Tebrunsvelt in De Woonindustrie, met een van de Ichendorf Milano producten.

De naam doet denken dat het merk opgericht is in Itali├ź, maar niks blijkt minder waar te zijn. Christiaan licht toe: "Hoe gek het ook moge klinken, vindt het bedrijf haar oorsprong in het plaatsje Quadrath-Ichendorf bij Keulen, rond de eeuwwisseling van de twintigste eeuw." De toenmalige glasblazers gebruikten daar een mix van substanties, waaronder Silica (silicaat), om vorm te geven aan haar objecten die ook toen zeer gewild waren."Net zoals vroeger brengt Ichendorf nog steeds fijne onderscheidende vormen die zich kenmerkten als helder en puur design", vertelt Christiaan. "In haar ontwikkeling heeft Ichendorf zich gevestigd in Milaan, vanwaar de collectie nog steeds geïnnoveerd wordt.
De basisgrondstof is, net zoals vroeger, Borosilicaat. Dit is een lichte, heldere en uiterst sterke grondstof voor glas."Reacties klanten
"Waar de high-end interieurzaken gecharmeerd zijn van de minimalistische architectonische vazen en objecten, lopen de keukendesigners weg met de elegante olie- en azijnflesjes en de karaffen", vertelt Christiaan.Ook de koffie- en theezaken kunnen volgens Christiaan terecht bij cFORMS. "Ze vallen voor de elegante thee- en koffiepotten en dito glazen. Het meest spectaculaire is nog wel het cadeau concept Fantasie. Deze collectie omvat een selectie glazen en karaffen met grappige en aandoenlijke ornamenten in de vorm van o.a. beestjes, bloemen, planten en zelf kerstmannen."

Meer informatie:
cFORMS
Molenstraat ( t.h.v. nr. 45) / Burgemeester Moonshof
4944 AB Raamsdonk
+31 (0)6 - 52 33 02 31
[email protected]
www.cforms.nl