Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Scirocco H presenteer de nieuwe Starlight designradiator met geïntegreerde verlichting

Ontworpen door Franca Lucarelli-Bruna Rapisarda, is de Starlight designradiator gevormd door een dunne stalen plaat met LED-verlichting volledig geïntegreerd in de structuur.

Twee zielen die samenkomen in één enkele radiator. Scirocco H (sciroccoh.it) mengt licht en warmte om leven te geven aan Starlight, een designradiator die bestaat uit een dunne stalen plaat met LED-verlichting die volledig in de structuur is geïntegreerd.

De kronkelende vorm, ontworpen door Franca Lucarelli-Bruna Rapisarda, met gebogen uiteinden en afgesloten door twee elegante stalen cirkels, werd ontworpen om te herinneren aan oude perkamenten.

Hij is beschikbaar in één enkele afmeting van 350 mm x 1550 mm en is verkrijgbaar in de 67 kleuren van het Scirocco H-kleurenboek, zowel éénkleurig als tweekleurig, waarbij de laatste optie, dankzij de gegarandeerde warmwitte verlichting van de 3000 lumen van de LED-lampen, een verrassend esthetisch effect geeft.

Met hydraulische of elektrische bediening is Starlight de ideale radiator om elke omgeving verfijnd en comfortabel te maken, dankzij het zachte licht en de hoge thermische efficiëntie. De uitrusting (optioneel) wordt vervolledigd door de draadloze programmeerbare digitale kamerthermostaat.

Meer informatie:
Alessandro Bono
Scirocco H 
[email protected]
www.sciroccoh.it

Publicatiedatum: