Scirocco H presenteer de nieuwe Starlight designradiator met geïntegreerde verlichting

Ontworpen door Franca Lucarelli-Bruna Rapisarda, is de Starlight designradiator gevormd door een dunne stalen plaat met LED-verlichting volledig geïntegreerd in de structuur.

Twee zielen die samenkomen in één enkele radiator. Scirocco H (sciroccoh.it) mengt licht en warmte om leven te geven aan Starlight, een designradiator die bestaat uit een dunne stalen plaat met LED-verlichting die volledig in de structuur is geïntegreerd.

De kronkelende vorm, ontworpen door Franca Lucarelli-Bruna Rapisarda, met gebogen uiteinden en afgesloten door twee elegante stalen cirkels, werd ontworpen om te herinneren aan oude perkamenten.

Hij is beschikbaar in één enkele afmeting van 350 mm x 1550 mm en is verkrijgbaar in de 67 kleuren van het Scirocco H-kleurenboek, zowel éénkleurig als tweekleurig, waarbij de laatste optie, dankzij de gegarandeerde warmwitte verlichting van de 3000 lumen van de LED-lampen, een verrassend esthetisch effect geeft.

Met hydraulische of elektrische bediening is Starlight de ideale radiator om elke omgeving verfijnd en comfortabel te maken, dankzij het zachte licht en de hoge thermische efficiëntie. De uitrusting (optioneel) wordt vervolledigd door de draadloze programmeerbare digitale kamerthermostaat.

Meer informatie:
Alessandro Bono
Scirocco H 
press@sciroccoh.it
www.sciroccoh.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven