Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beko en Grundig presenteren noviteiten tijdens Küchenmeile

Deze week vindt de vakbeurs K├╝chenmeile/MOW 2021 plaats in Duitsland, de grootste keukenvakbeurs ter wereld. Grundig en Beko kunnen daar niet ontbreken. Grundig, leverancier van een volledig productaanbod op het gebied van home-elektronica, presenteerde tijdens de beurs de nieuwste serie inbouwkeukens en -apparatuur, die zich laat kenmerken door kwaliteit, design en duurzaamheid. 

Het duurzaamheidsconcept is doorgevoerd in de ovens waarvan de onderdelen zijn gemaakt van gerecyclede visnetten tot trommelbehuizingen van wasmachines en droogtrommels die gemaakt van gerecyclede PET-flessen.Beko gooit het over een andere boeg en presenteert een uitgebreide nieuwe designlijn in het inbouwsegment. Zo komt Beko tegemoet aan de eisen van verschillende consumenten, zowel de echte levensgenieters die veel tijd spenderen in de keuken als klanten die het graag praktisch houden zonder daarbij in te boeten aan slimme technologie. Enkele voorbeelden:
- Met de SteamAid- en SteamAssist-stoomsystemen wordt, afhankelijk van het productsegment, water in de oven zelf in stoom omgezet of de stoom rechtstreeks in de oven ge├»njecteerd. 
- De HarvestFresh groentelade simuleert de natuurlijke 24-uurs zonnecyclus waardoor vitaminen beschermd worden en groenten en fruit langer vers blijven.

Meer informatie:
Beko
www.beko.com

Grundig
www.grundig.de

Publicatiedatum: