Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Beko en Grundig presenteren noviteiten tijdens Küchenmeile

Deze week vindt de vakbeurs Küchenmeile/MOW 2021 plaats in Duitsland, de grootste keukenvakbeurs ter wereld. Grundig en Beko kunnen daar niet ontbreken. Grundig, leverancier van een volledig productaanbod op het gebied van home-elektronica, presenteerde tijdens de beurs de nieuwste serie inbouwkeukens en -apparatuur, die zich laat kenmerken door kwaliteit, design en duurzaamheid. 

Het duurzaamheidsconcept is doorgevoerd in de ovens waarvan de onderdelen zijn gemaakt van gerecyclede visnetten tot trommelbehuizingen van wasmachines en droogtrommels die gemaakt van gerecyclede PET-flessen.Beko gooit het over een andere boeg en presenteert een uitgebreide nieuwe designlijn in het inbouwsegment. Zo komt Beko tegemoet aan de eisen van verschillende consumenten, zowel de echte levensgenieters die veel tijd spenderen in de keuken als klanten die het graag praktisch houden zonder daarbij in te boeten aan slimme technologie. Enkele voorbeelden:
- Met de SteamAid- en SteamAssist-stoomsystemen wordt, afhankelijk van het productsegment, water in de oven zelf in stoom omgezet of de stoom rechtstreeks in de oven geïnjecteerd. 
- De HarvestFresh groentelade simuleert de natuurlijke 24-uurs zonnecyclus waardoor vitaminen beschermd worden en groenten en fruit langer vers blijven.

Meer informatie:
Beko
www.beko.com

Grundig
www.grundig.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven