COREtec pakt uit tijdens de innovatiedagen

US Floors heeft zijn tweede editie van de COREtec innovatiedagen gehouden op het Domein en in het Kasteel van Candé in de buurt van de Franse stad Tours. Het US Floors verkoopteam uit Frankrijk kon meer dan 400 gasten verwelkomen voor lunch en diner en die kregen vele nieuwigheden gepresenteerd.Veel partners en klanten van het Amerikaanse merk waren gelukkig  om weer op een event aanwezig te zijn. Het gepatenteerde merk COREtec The Original zet zijn sterke ontwikkeling in Frankrijk razendsnel voort. COREtec is dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Vandaar het label the original. COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort.

COREtec vloeren zijn verkrijgbaar in drie waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk. Pro Core is extra beschermd tegen deuken en krassen. Sound Core maakt gebruik van de USFloors geluiddempende technologie. COREtec Stone is opgebouwd rond een harde minerale kern, wat zorgt voor extra stevigheid en de afwezigheid van schadelijke emissies.

Alle COREtec vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is supereenvoudig dankzij het kilksysteem. COREtec Floors pakt uit met een vernieuwde The Essentials-collectie die heel enthousiast onthaald wordt. Binnen deze lijn is de natuur de belangrijkste inspiratiebron. De authentieke looks met zachte aardetonen en warme, donkere kleuren passen perfect in elk interieur.

De nieuwe COREtec The Essentials-collectie bestaat uit zorgvuldig uitgekozen ontwerpen en natuurlijke texturen waarbij de charme en de warmte van hout centraal staan. Door de verschillende stijlen en kleurtonen creëer je met gemak een interieur dat volledig bij je past. De collectie keert terug naar de originele parketlook en bestaat uit een ruim assortiment planken en tegels met verschillende lengtes en breedtes. 

Meerdere planken in deze nieuwe collectie zijn beschikbaar met 2 v-groeven, wat betekent dat er enkel groeven aan de lange zijdes van de plank zijn. Op die manier verkrijg je een ontzettend authentiek uitzicht en is het verschil met een echte parketvloer bijna niet op te merken.

Bij deze gelegenheid  was er ook de Europese preview van de XL_End collectie  in lengtes van 210cm. Het oppervlak heeft een onvergelijkbare geborstelde houtlook.

De aanwezigheid van de president en mede-oprichter van US Floors International, de heer Jan Dossche, getuigt van het belang van de Franse markt, die voor het merk COREtec een toonaangevend gebied in Europa is.

Meer informatie:
COREtec 
www.coretecfloors.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven