Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MONDiART verwelkomt Leanne van Doleweerd

Het gaat goed met het internationale bedrijf MONDiART. Het bedrijf verovert de wereld met haar prachtige wallart en dat vraagt voor de thuisbasis in Eindhoven om uitbreiding van het Sales team. Met de aanstelling van sales manager Leanne van Doleweerd is MONDiART een ervaren kracht rijker.Sales Manager Leanne van Doleweerd

Op 15 september ben ik gestart als Sales Manager bij MONDiART International BV. te Eindhoven. Het voelt zo welkom, om deze superleuke uitdaging samen met het team van MONDiART richting te gaan geven en prachtige producten in de markt te gaan zetten.  In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij verschillende fysieke en digitale B2B platformen in Internationale Sales en Category Management.

Van Vijfhuizen tot Milaan en door naar Brussel
De beurs karavaan van MONDiART is weer op volle kracht. De afgelopen weken werd de Haute Couture collectie met veel succes tijdens de Masterly in Milaan gelanceerd. In het Palazzo Turati was het dagenlang een komen en gaan van enthousiaste mensen. De nieuwe Stylist Choice Kids collectie werd onder veel belangstelling tijdens showUP gepresenteerd. Ook in de Grote Kerk in Naarden schitterde MONDiART met de prachtige wallart van Pieternel en een dag later konden de bezoekers van de Interieur Collectie Dagen in Gorinchem tijdens een lezing wegdromen bij werken uit de nieuwe Haute Couture collectie. Wie denkt dat de karavaan nu weer tot stilstand komt heeft het mis! Het bedrijf uit Eindhoven staat al in de startblokken voor de Meubelbeurs in Brussel 7 t/m 10 november, om daarna door te vliegen naar Miami, maar daarover later meer.

Toekomstvisie
De komende maanden richt het enthousiaste team van MONDiART zich op meerdere nieuwe projecten, collecties en samenwerkingen met kunstenaars en bekende interieurarchitecten. Met een duidelijke toekomstvisie en Brabantse Roots onderscheidt MONDiART zich meer dan ooit in de Home & Living sector.

Meer informatie:
MONDiART
www.mondiart.com 

Publicatiedatum: