Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Woonwinkelketen opent derde vestiging

Vrijdag 24 september 2021 opent Sfeer.nl de deuren van haar nieuwe vestiging in Arnhem.

De centrale landelijke ligging, alsmede de prachtige locatie: De Rijnstraat 53 in het centrum van de stad, heeft de doorslag gegeven om te kiezen voor Arnhem. In een historisch pand op de hoek van de Rijnstraat en de Kortestraat is de nieuwe Sfeer.nl winkel gevestigd.Sfeer.nl - een omnichannel concept in meubelen en woonaccessoires - werd zes jaar geleden opgericht en wordt gerund door twee jonge ondernemers, Marco Kah (33) en Bjorn Venema (26). Gestart als een online webshop met gelijktijdig een winkellocatie in Assen. Inmiddels, met meer 30 medewerkers, meerdere fysieke winkels en een eigen distributiecentrum, uitgegroeid tot een grotere speler in de interieurwereld.

“We zijn nu toe aan de volgende stap. De toenemende vraag van onze klanten vanuit het hele land om ook echt de ‘sfeer te kunnen proeven’, heeft ons doen besluiten om naast de huidige winkels in de stadscentra van Assen & Zwolle en de outletvestiging in Stadskanaal, de komende jaren meerdere nieuwe vestigingen te openen op een aantal centraal gelegen locaties in Nederland. Te beginnen met deze prachtige aanwinst in het centrum van Arnhem. Vanuit deze nieuwe vestiging gaan wij ook de inwoners van Arnhem en omstreken laten kennismaken met Sfeer.nl. Arnhem wordt hét nieuwste visitekaartje van ons bedrijf, bijna 600 m2 pure woonbeleving midden in het centrum van de stad”, aldus Marco Kah.

Om de opening te vieren zijn er het hele weekend leuke acties en aanbiedingen voor iedereen die kennis wil maken met Sfeer.nl. Zo ontvangen klanten bij aankoop van minimaal € 100,- een goed gevulde goodiebag met leuke woonaccessoires van verschillende merken. “Dit is niet zomaar een tas vol met reclame. Mede dankzij inspanningen van onze leveranciers geven we ook echt een mooi pakket weg, waarbij ik niet uitsluit dat de waarde van de goodiebag het minimale aankoopbedrag overstijgt”, benadrukt Bjorn Venema.

Net als de andere vestigingen is de Sfeer.nl winkel in Arnhem 7 dagen per week geopend.

Meer informatie:
Sfeer.nl
www.sfeer.nl 

Publicatiedatum: