Sfeerbeelden van Thermobrass, Easy Sofa, Fashion Interiors, Henk Schram, Zuiver Group, Falmec, Pronorm, Asiades, Novy

Minder druk, maar exposanten MOW tevreden

Van 19 - 23 september hebben bezoekers uit alle windstreken de noviteiten uit de meubelindustrie kunnen bekijken op de MOW in Messezentrum Bad Salzuflen. Op de meubelbeurs waren verschillende Nederlandse en Vlaamse bedrijven aanwezig. In totaal toonden meer dan 400 exposanten uit 30 landen nieuwe ontwerpen op deze vakbeurs. 

"Dit jaar was het minder druk met bezoekers dan andere jaren", laat Erwin van Steenwijk van Falmec Nederland desgevraagd weten. Hij was met zijn bedrijf aanwezig op de Duitse beurs. "Maar de bezoekers die we hebben mogen ontvangen, waren zeer geïnteresseerd. Er zijn al meerdere bestellingen van de nieuwe producten gedaan voor in de showroom. Vrijwel iedereen is weer blij dat we langzaam naar het oude normaal gaan."

Een geluid dat uit meerdere hoeken klinkt. "Het was fijn om weer op een beurs te zijn", vertelt Jan-Wout Hulstein van Asiades. "Al staat de MOW qua aantallen bezoekers wel in schril contrast met Maison et Objet, dat meer belangstellenden trok", weet hij.

Fotoreportage
De redactie van Wonen360 kreeg van verschillende MOW-exposanten foto's ingestuurd die we uiteraard graag aan onze lezers tonen:

Thermobrass


Easy Sofa

Fashion Interiors (opgezet door UHP Services)Henk SchramZuiver Group (Zuiver en Dutchbone)
Henk SchramFalmec


Pronorm (huisbeurs in Vlotho)Asiades


Novy

Meer informatie:
MOW
www.mow.de


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven