Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoofdkantoor OCCO officieel geopend

Afgelopen vrijdag, 17 september, is het hoofdkantoor van designtool OCCO aan de Sarphatikade in Amsterdam geopend. Na maanden van voorbereiding, ontwerp en verbouwen is de opening van het pand tijdens designroute GLUE Amsterdam feestelijk gevierd in bijzijn van eigenaren Ander Soorumaa en Paul Veetõusme uit Estland. Het interieur is ontworpen door Casper Schwarz, een gewaardeerde relatie van OCCO.


Het team van het Estlandse bedrijf OCCO poseert vol trots in de nieuwe showroom in Amsterdam die is ontworpen door Casper Schwarz. V.l.n.r. Helen Karolin, Mikk Lepind, Iela Chau, Ljuboff Kazakov, Ander Soorumaa, Paul Veetõusme, Marian Veetõusme, Jarmo Oidermaa.

Eerder liet countrymanager Iela Chau al weten dat ze samen met haar team klaar is om een community te bouwen in Nederland. "Maar nu met het nieuwe kantoor helemaal!"

De tool die OCCO heeft ontwikkeld is bestemd voor interieurarchitecten die werken op projectbasis. Er zijn geen abonnementskosten aan verbonden. "Wij vinden het belangrijk dat we iedereen die OCCO gebruikt persoonlijk hebben ontmoet", vertelt Paul in het nieuwe pand in Amsterdam. Speciaal voor deze persoonlijke contacten is de Estlander overgevlogen naar de Nederlandse hoofdstad. 

Binnenkort zullen Paul en zijn vrouw verhuizen naar Amsterdam en zal de van oorsprong Estlandse designtool steeds meer gaan opereren vanuit zijn tweede vestiging in Amsterdam. 

Meer informatie:
OCCO
Sarphatikade 14
Amsterdam
[email protected]     
www.occo.digital