Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Succesvolle eerste dag op vakbeurs MOW voor Livingfurn en Brix

"Iedereen is er aan toe om meubels te zien en voelen"

Gisteren, 19 september, zijn de deuren in Messezentrum Bad Salzuflen geopend voor de MOW 2021. Groothandel Livingfurn, met haar label Brix, is een van de 400 exposanten uit 30 verschillende landen, die haar nieuwe collecties tentoonstellen in Duitsland.


Van zondag 19 september t/m donderdag 23 september zijn Livingfurn en het label Brix te bezoeken op de MOW.

"De MOW is een van de eerst vakbeurzen die weer door gaat. En dat is te merken. Iedereen is er weer aan toe om meubels te zien en te voelen. In coronatijd hebben we een gehele eigentijds retroprogramma ontwikkeld, waar we veel enthousiaste reacties op krijgen van klanten", vertelt Matthijs Bakker, eigenaar van Livingfurn.


Commercieel directeur Raymond Klein in gesprek met bezoekers.

Een week voor de MOW, maandag 13 en dinsdag 14 september, stonden de deuren van groothandel Livingfurn en het merk Brix al open voor bezoekers om de nieuwste collecties te bewonderen. Echter blijft het hier niet bij. De komende tijd staan ook 
Meubelbeurs Brussel en IMM in Keulen op de planning.Matthijs voegt toe: "Zodra de beurzen zijn afgerond, wordt de showroom ook neergezet als experience center; consumenten kunnen dan, via een verwijzing van de dealer, naar de producten komen kijken. Uiteraard verloopt de verkoop ook via de dealer."Meer informatie:
Livingfurn - Brix
[email protected]
Bemmelseweg 106 H
6662 PE Elst (GLD)
+31 481 350 659
www.livingfurn.nl
www.brix-collection.com