Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Mark Zijlstra: "Dit is een van mijn grootste projecten tot nu toe"

"De stand van the House Of Concepts, Collectione en Daily Trade Fair in z’n geheel. Een overkoepelende showroom van 15.000 vierkante meter waar iedereen die actief is in de import, groothandel en fabricage in de interieurbranche of horeca aan mag deelnemen." Dat schrijft Mark Zijlstra, eigenaar van Collectione, met trots op zijn LinkedIn over een van zijn grootste projecten tot nu toe.


Mark Zijlstra in de ruimte van Daily Trade Fair Venlo.

"We zitten al grotendeels vol maar voor nieuwe interessante bedrijven houden wij graag een standruimte vrij dus aarzel niet wanneer je op een van de beste locaties in Europa aan de wederverkoper of horeca wilt verkopen. Vol is straks ook echt vol want t betreft een permanente beurs/showroom welke zeven dagen per week, 52 weken per jaar open is. Bij het verwachte succes zullen er dus niet snel standhouders weggaan dus deelnemen vanaf t eerste uur wordt beloond."

Volgens Mark een klein belangrijk detail: "Alle verkoop verloopt via een speciaal ontwikkeld scan platform dus je hoeft niet perse zelf aanwezig te zijn."

Mark nodigt zijn mede-ondernemers uit om een keer langs te komen om het concept met eigen ogen te bekijken.

Meer informatie:
Daily Trade Fair Venlo
www.dailytradefairvenlo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven