40-jarig jubileum voor Falmec

Fabrikant in afzuigtechniek, Falmec, viert haar veertig jarig bestaan binnen de handel. Opgericht in 1981 als een ambachtelijk bedrijf in de regio Treviso in Italië en inmiddels een wereldwijde speler.Het hoofdkantoor werd in 1981 in Vittorio Veneto opgericht en Falmec heeft nu zeven vestigingen, waaronder het VK, Polen, Duitsland, Nederland, Rusland, Estland en Denemarken. Daarnaast heeft Falmec zijn hoofdkantoor uitgebreid met een nieuwe fabriek van ongeveer 3.000 vierkante meter met metaalbewerkingsmachines.

Het bedrijf is gevestigd in de Inoxvallei en staat bekend om zijn industriële en ambachtelijke vaardigheden, en het is om deze reden dat het bedrijf zijn productie in de regio heeft gehouden.

Lorenzo Poser, directeur verkoop en marketing van Falmec, verklaarde: "Falmec's betrokkenheid en verantwoordelijkheid komen voort uit zijn identiteit als familiebedrijf, zijn wortels in de Italiaanse productietraditie en zijn overtuiging dat het mogelijk is om op een duurzame manier te groeien en tegelijkertijd de mensen en de omgeving te respecteren om zo de kwaliteit van het leven en de lucht in onze huizen te verbeteren."

Het bedrijf gebruikt de slogan Life Inspired om de filosofie van het bedrijf te beschrijven en heeft gepatenteerde technologieën ontwikkeld om de afzuiging en de luchtkwaliteit in de keuken te verbeteren.

Hiertoe behoort Multi-Air, dat in de Light afzuigkap is geïntegreerd en de afzuiging over ultracompacte motoren verdeelt, en Circle.Tech, dat afzuiging en filtratie in één enkele unit integreert.

Daarnaast heeft Falmec in de afgelopen vier decennia ook het E.ion-systeem geïntroduceerd, dat gebruik maakt van een sensor om ongewenste verontreinigende stoffen te detecteren, Silence NRS om het geluid van de afzuigkap tot 86% te verminderen en No-Drop System om condenswater op te vangen en af te voeren.

Lorenzo Poser voegde hieraan toe: "Onze 40 jaar zijn gekenmerkt door vele uitdagingen, projecten, innovaties en studies, die allemaal doorgaan en onverminderd zullen doorgaan om ervoor te zorgen dat we nieuwe en opwindende doelen blijven bereiken."

Meer informatie:
Falmec
www.falmec.nl 

Bron: www.kandbnews.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven