Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Karwei maakt trendkleur 2022 bekend

De dagen worden weer korter en kouder. Dat betekent dat we steeds meer binnen dingen doen. Volgens bouwmarkt Karwei de hoogste tijd om het huis wat meer aandacht te geven. Daarom presenteert de bouwmarkt de trendkleur van 2022 eerder dan normaal.Ginger Gold

"De trendkleur van het jaar 2022 is Ginger Gold. Een pure, pittige natureltint die jouw interieur laat stralen. De beige-gele trendkleur Ginger Gold is een warme kleur die dicht bij de natuur ligt, en die rust en warmte in je huis brengt. Combineer met rustige wittinten en deze vurige naturel creëert een warme sfeer in elke ruimte thuis. Met diepere kleuren of dessins voel je direct de rust in je huis. Laat je inspireren door deze veelzijdige kleurtrend en haal de natuur naar binnen."

Trendkleur Ginger Gold
"Met de natuur als grootste inspiratiebron is deze trendkleur 2022 en het bijpassende trendpalet met veel zorg samengesteld. De natuur brengt je rust en dat geeft je een prettig gevoel, het buitenleven doet je gewoon goed. Door natuurlijke tinten in je interieur toe te passen haal je deze rust en warmte van de natuur in je huis. Zo wordt het een veilige en comfortabele plek, waar je geconcentreerd kunt werken en je graag wilt zijn. Omring je binnen met de natuur en ervaar hoe fijn het is."

Karwei Trendpalet 2022
"De Ginger Gold en het aanvullende trendpalet zijn een gouden match bij elkaar. Naast de natuurlijke kleuren in het palet is de wittint Birch Grey een ware witte beauty. Het stralende Ginger Gold combineert perfect met wittinten, die rust in de ruimte brengen en symbool staan voor een nieuw begin. En dat is fijn! De combinatie van wit en Ginger Gold zorgen voor een warme vibe en verdieping in ieder interieur. Het groene Forest Pine Green en de aardetinten Mushroom Beige en Brandy Brown brengen je even terug naar een levendig bos. De donkerste kleur uit het palet, Industrial Black, is een echte statementkleur. Omdat Ginger Gold zo goed aansluit met veel verschillende kleuren is het voor ons dé trendkleur van 2022. Bekijk het hele trendpalet en laat je verleiden door de nature kleuren."

Meer informatie:
Karwei
www.karwei.nl 

Publicatiedatum: