Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens Supersalone in Milaan

Nederlandse ontwikkelaar steelt de show

Een blikvanger op de Masterly, volgens Design Digger en Elle Decor Italia, was met een duurzaam gezelschap te vinden op de binnenplaats én op het dakterras van het historische Palazzo Turati. Naast deze locatie was de in Nederland gevestigde circulaire ontwerpinnovator op vier andere plekken in Milaan te vinden tijdens deze speciale editie van de Salone del Mobile.Met uitzicht op iconische gebouwen zoals de Duomo, het kasteel en het duurzame Bosco Verticale genoten design professionals en liefhebbers een week lang van aaibare kunstwerken van marmerafval, tijdloze design meubels in een nieuwe duurzaam jasje en een breed scale aan objecten, ontworpen door Nederlandse designers, op basis van de duurzame Cooloo technieken en materialen.

Restmaterialen zoals leer, kurk, denim en zelfs bankbiljetten zijn hergebruikt om unieke kunst en design te creëren. Hiermee heeft Cooloo een inspirerend inzicht gegeven in de toekomst van stijlvolle, luxe en duurzame designproducten met een Endless Life. En dat alles onder het toeziend oog van de industrie tijdens de meest toonaangevende meubel designbeurs ter wereld.

Over Cooloo Circular Canopy
Het Cooloo Circular Canopy initiatief, een industriebrede selectie van Nederlandse koplopers, toonde in Milaan een inspirerende blik op de duurzame toekomst en eindeloze ontwerpmogelijkheden door circulair te denken en te doen.

Over Cooloo
Cooloo ontwikkelt en produceert producten en afwerkingen voor interieurs, meubels, akoestische oplossingen en industriële toepassingen op basis van innovatieve coatingtechnologieën. De vormvrijheid die deze technieken bieden in combinatie met het gebruik van afvalstoffen leiden tot unieke, circulaire producten ontworpen binnen de duurzame Endless Life filosofie van Cooloo

Meer informatie:
Cooloo
www.cooloo.nl

Publicatiedatum: