Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel enthousiasme eerste dag GLUE Amsterdam

Gisteren, donderdag 16 september was de eerste dag van designroute GLUE Amsterdam. Veel interieurdesigners waren al vroeg uit de veren om een of meerdere van de ongeveer 150 deelnemers te bezoeken in de Nederlandse hoofdstad. Onder de deelnemers en bezoekers zat de sfeer er goed in. "We kunnen eindelijk weer onze producten en collecties showen aan de branche en markt", was de algemene tendens onder bezoekers en exposanten.


Productontwerper Thomas Eurlings houdt van mooie producten. Deze stelt hij tijdens de vierdaagse route tentoon in de showroom van meubelmerk Nel.

Naast dat veel participanten te vinden zijn in een eigen studio of showroom zijn er ook verschillende zogenaamde Hubs. Dit zijn verzamellocaties waar meerdere merken en designers te vinden zijn. OCCO, Concept Gallery en Hotel Arena zijn drie daarvan. 


De showroom van Banne en Interface werd druk bezocht in GLUE Hub Hotel Arena.

Nieuw dit jaar is GLUE TV in samenwerking met SALTO TV: een uitgebreide programmering met inhoudelijke talks en interviews over design en de makers, opgenomen in de studio van A'dam&Co.

De designroute is nog tot 19 september a.s.

Meer informatie:
GLUE Amsterdam
www.glue.amsterdam