Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

1100 m2 designvloer voor HQ Intergreen

ntgrate, producent van geweven vinylvloeren, levert een project op voor het hoofdkantoor van Intergreen. Architect Marijn Kramer en plaatser Lykele projectstoffering geven het hoofdkwartier van het tuincentrum een designvloer van 1100 vierkante meter.

Intergreen: "Dagelijks vinden tienduizenden bloemen en planten hun weg naar onze klanten. Wij geloven in het opbouwen van een duurzame relatie met onze klanten, leveranciers en andere zakelijke relaties. We spreken dan ook liever over partners, omdat die term staat voor samenwerking en vertrouwen."

Net daarom was de 'fit' met ntgrate en zijn agent Marlin Contract er meteen. Ook in de kern van de vloerbekleding ontdek je namelijk bij elk product hetzelfde DNA: oogstrelend design, onverwoestbaar, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en oneindig veel mogelijkheden in functie van de klant.Royaal sober of dynamisch brave?
Meet kleur Gentle Oliver: "Mijn temperament neemt de kleur aan van een olijfgaard in de ochtend: iets tussen mysterieus grijs en warme zandkleur." Was het de eenvoud en rust van de Gentle reeks? Of eerder het gelijnde karakter van dit design die charmeerde? Bloem- en plantspecialist Intergreen ging voluit voor kleur Gentle Oliver als vloerbekleding voor het nieuwe hoofdkantoor. "Deze warme aardetint paste perfect bij de uitstraling die de architecten voor dit project visualiseerden. Bovendien waren we helemaal overtuigd van de klasse volle, warme look die een geweven vinyl vloer tov bijvoorbeeld een LVT vloer biedt.Onderhoudsvriendelijk
Ook het onderhoudsgemak speelde een grote rol bij de keuze van de vloerbekleding. "Bloemen en planten worden vanuit een vochtige hal getransporteerd en de wieltjes van de karren zijn vaak nog nat. De keuze van het juiste type vloerbekleding is dus ook naar onderhoud toe uiterst belangrijk. Tijdens het keuzeproces van de vloer deden we verschillende onderhoudstesten en ook daar sprak het product voor zich. Zelfs rubberstrepen van steekwagentjes gingen er met een droge doek uit."Meer informatie:
ntgrate
Evolis 91
8500 Kortrijk
Belgium
+32 (0)56 71 95 43
[email protected]
www.ntgrate.eu

Publicatiedatum: