Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Inschrijven kan tot vandaag

Beko organiseert evenement in Gut Böckel

Op zondag 19 september organiseert Beko, samen met haar premiummerk Grundig, een persevent in Gut Böckel in Duitsland. Grenzen oversteken is tegenwoordig niet het meest eenvoudige, daarom zetten Beko en Grundig ook een livestream op.
 
Tijdens het live event maken bezoekers kennis met het productaanbod van Beko en Grundig (het inbouwsegment in het bijzonder), hun groeiambities en de verschillende productinnovaties met een sterke focus op duurzaamheid. Zo gebruiken beide merken een flink aantal gerecyclede materialen in hun apparaten en houden ze het productieproces zo CO2-neutraal mogelijk.Mario Vogl (Chairman of the Management Board Germany & Regional Director Northern Europe), Roland Wälde (Director Product Management & Pricing Northern Europe), Peter Herzberger (Sales Manager MDA Kitchen/Furniture) en Ben François (Business Unit Manager Built-In & Kitchen Retail Belgium & Luxemburg) nemen de media mee in de wereld van Beko en Grundig en zullen alle nieuwtjes vertellen op het gebied van design, producten en innovaties. 

Meer informatie:
Beko
www.beko.com

Publicatiedatum: