CLS LED trots op levering ruim 700 armaturen die geschiedenis haven Rotterdam belichten

CLS LED is een hightech onderneming, waar licht als wetenschap wordt benaderd. Binnen het bedrijf overheerst een trots gevoel. “We zijn erg trots dat, dankzij onze partner Lichtpunt in samenwerking met Van Lotringen Lighting, onze armaturen de tentoonstelling Haven verlichten die de geschiedenis van de beroemde haven van Rotterdam toont met meer dan 700 armaturen”, meldt een woordvoerder van het bedrijf uit Wijchen.


Fotografie: Mike Bink.

Het Maritiem Museum te Rotterdam is een veelzijdig museum, dat op een eigentijdse wijze bezoekers weet te fascineren met talloze facetten van de maritieme wereld.

Na een uitgebreide testprocedure, waarin toonaangevende museale verlichtingsmerken op een groot aantal criteria vergeleken werden, won CLS ook deze aanbesteding. Ruim 700 armaturen worden in 3 deelleveringen door CLS gefabriceerd. De leveringen geschieden door CLS partner Lichtpunt in samenwerking met Van Lotringen Lighting.De keuze voor de Focus HP T 230V werd mede ingegeven door de excellente lichtkwaliteit, het snel kunnen instellen van de gewenste lichtbundel en het zeer diep kunnen terug dimmen van het licht. De Focus HP T 230V maakt gebruik van het unieke CLS Magno Dim, waarbij door middel van een simpele magneet de dimming wordt ingesteld.

Dit systeem kost qua instelling iets meer tijd dan een traditionele potmeter, maar het dim bereik is veel groter met een maximale dimming tot maar liefst 0,1%.

In het project is volop gebruik gemaakt van de optionele extensie pijpen, waardoor het armatuur op verschillende hoogtes vanuit de rail geplaatst kan worden. Met behulp van deze modulaire extensie pijpen is het mogelijk om het armatuur maar liefst 120 cm lager dan de rail te positioneren.Eerder verscheen het artikel "Onze klanten bepalen wat we hier doen".

Meer informatie:
CLS
Bijsterhuizen 2523
6604 LM Wijchen
(0)26 326 36 76
info@cls-led.com
www.cls-led.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven