Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Alain van Havre ontwerpt de Eye-chair

Ethnicraft blikt op Interieur Kortrijk vooruit naar 2022

Voor designevent Please, Have a Seat, een initiatief van Biennale Interieur en deel van het Wonder-festival van Designregio Kortrijk, creƫerde ontwerper Alain van Havre voor Ethnicraft een gloednieuwe eetkamerstoel. De nadruk van de stoel zit ditmaal in de rugleuning die met zijn gebogen vorm doet denken aan een knipoog.


Alain van Havre en de Eye-chair.

Verbonden met een strak en hoekig onderstel en een kenmerkend eiken zitvlak, straalt de Eye-chair subtiele elegantie uit. De liefhebbers van dit nieuwe paradepaardje zullen nog even geduld moeten hebben, want de Eye wordt pas in 2022 officieel op de markt gebracht. In de tussentijd kunnen mensen hem komen bewonderen en ontdekken op Please, Have a Seat op het Wonder-festival in Kortrijk.

"Ik wilde een stoel tot leven brengen met biomorfe elementen, die duidelijk zichtbaar zijn in het ontwerp van de poten en de oog-vorm van de rugleuning. Door de stoel een identiteit te geven, kunnen we ons eerder connecteren met het ontwerp", aldus designer Alain van Havre.

Meer informatie:
Ethnicraft
www.ethnicraft.com

Publicatiedatum: