Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bora introduceert nieuwe kookveldafzuiging

BORA Lüftungstechnik GmbH, fabrikant van innovatieve kookveldafzuigingen, introduceert een nieuwe oplossing voor in de keuken: de BORA S Pure is de jongste telg in de BORA Pure-familie van compacte afzuigsystemen. Hij is trouw aan het motto 'form follows function' en overtuigt niet alleen door zijn design, maar ook door de prestaties en een optimaal gebruik van het kookveld.



Het uiterst compacte kookveld met een breedte van 60 cm overtuigt met een breed scala aan mogelijkheden. Het is supercompact en past daardoor zelfs in de kleinste keukens. Dankzij de geringe hoogte van 199 mm inclusief het reeds geïntegreerde recirculatiefilter, is er nog voldoende opbergruimte in de lade onder het kookveld. Het systeem heeft vier verschillende kookzones voor alle gangbare pannen. Dankzij speciaal ontwikkelde inductiespoelen en de asymmetrisch geplaatste afzuiging kan het gehele oppervlak van het kookveld optimaal worden benut.

De afzuiging is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Dankzij zijn minimalistische design past de BORA S Pure perfect in iedere keuken. De kookveldafzuiging, de kookvelden en de functies worden met een touchslider bediend. Alle belangrijke functies kunnen snel worden geactiveerd door ze kort aan te raken.

De bijzonder stille afzuiging wordt automatisch en continu bijgesteld op basis van het kookgedrag. Bovendien beschikt de BORA S Pure onder meer over een warmhoudfunctie, een kinderbeveiliging en een automatische aankookfunctie. BORA S Pure maakt bijzonder weinig geluid tijdens gebruik, ook bij hoog vermogen. Dat is te danken aan de luchtgeleiding en de stille motor.

Meer informatie:
Bora
www.bora.com 

Publicatiedatum: