Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Debuut Bolon op Glue met nieuwe showroom en samenwerking met Patricia Urquiola

Vandaag 16 t/m zondag 19 september zijn bezoekers van Glue Amsterdam uitgenodigd om de nieuwe showroom van Bolon te bezichtigen. Op deze locatie van het Zweeds design bedrijf zijn ook de resultaten van de recente designersamenwerking met de beroemde industrieel ontwerper en architect Patricia Urquiola te zien.



Haar toevoeging aan Bolon is een moderne collectie met expressief maar subtiel design. De vier ontwerpen, gekenmerkt door hun neutrale elegantie en zachtheid, zijn geïnspireerd op de Japanse traditie van Sashiko, oorspronkelijk een manier om kleding zichtbaar te herstellen en te versterken. De designs zijn leverbaar op rol als ook in Bolon R karpetten.

De designcollectie met Patricia Urquiola is gemaakt van gerecycled materiaal en wordt, zoals alle producten, geproduceerd in een klimaatneutrale fabriek in het Zweedse Ulricehamn. Met een duurzaamheidsklasse van 33 is deze vloer geschikt voor zware commerciële projecten zoals kantoren, hotels en winkels.



Naast Glue Amsterdam staat Bolon op Paris Design Week, 3DaysofDesign in Kopenhagen, London Design Festival en Stockholm Creative Edition.

Meer informatie:
Bolon
Amsteldijk 43 H
1074 HV Amsterdam
+31 6 38314254
benelux@bolon.com
www.bolon.com