Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fam. Niemeijer van importeur en groothandel House of Floors:

"Pvc-vloeren met een missie, daar staan wij voor"

Van vloerenwinkel naar importeur en groothandel. Dat is de omslag die familie Niemeijer heeft gemaakt. House of Floors is een importeur en distributeur in pvc-vloeren en ondervloeren. "Toen wij onze winkel hadden liepen we keer op keer tegen dezelfde problemen aan. Te lange levertijden en vaak niet de beste kwaliteit waren twee van de ergernissen", vertellen Klaas, Anja en Romy. "We hebben toen besloten om een andere weg in te slaan. En uiteindelijk is daar afgelopen juni House of Floors uit voort gekomen."Pvc vloeren met nieuwe technologieƫn is iets waar het bedrijf voor staat. "Zoals de hd mineral core vloer en ondervloeren op de hoogste kwaliteitseisen. Een sterk en breed concept van normale dryback,XL pvc vloeren tot vloerprofielen in elk houtdecor."

Op de vraag waarom een groothandel starten als er al zoveel zijn kunnen Klaas en Romy duidelijk antwoorden. "De meeste resellers hebben hetzelfde aanbod. Wij hebben juist een collectie die niemand anders heeft. Velen hebben maar een aantal ondervloeren, wij hebben ze allemaal." Voor iedere vloer heeft het bedrijf een ondervloer beschikbaar. Zelfs de nieuwste voor dryback pvc heeft hij in zijn assortiment. "Deze ondervloer is speciaal ontwikkeld voor de hoogst haalbare geluidsbescherming voor dryback pvc vloeren. Samen met een dryback pvc vloer brengt deze een bescherming van meer dan 21 db ter stand. Een uitkomst voor degene die in een appartementencomplex wonen. Steeds strengere eisen worden hier gesteld voor vloeren en daar voldoet deze aan. Daarnaast beschikt deze over verschillende certificaten, waaronder Der Blaue Engel.""Wij zijn een klein no nonsens bedrijf maar samen met Decora sterk groeiend op de markt. De collectie pvc-vloeren zijn allemaal mat afgewerkt met een soft touch. Je voelt ook echt hetgeen je ziet. Daarnaast zijn de pvc vloeren voorzien van een titanium nano toplaag.
Deze extra laag maakt de vloeren 30% sterker tegen vuil en krassen. Iets dat nog niet op iedere hoek van de straat verkrijgbaar is."

Een van de grootste

Afirmax is een van de merken die het bedrijf uit Neede voert. "Dit merk verkopen we als enige in Nederland en Belgiƫ. Daarnaast leveren we aan een van de grootste interieurwebshops van Europa. Nu in drie landen, maar dit gaan we uitbreiden tot tien. Hiermee gaan we een van de grootste worden in ons soort in Nederland."
Iedere klant kan bij de groothandel van Klaas, Anja en Romy terecht maar dan wel met regiobescherming. "We hebben voor elk budget een passende vloer en richten ons dan ook niet op een bepaalde doelgroep of klassement."

Meer informatie:
House of Floors
[email protected]
www.houseoffloors.nl