Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thomas Eurlings tijdens designroute GLUE in showroom Nel

Productontwerper Thomas Eurlings houdt van alles wat mooi is - en in het bijzonder van objecten met een verhaal. In zijn Incidental Shop cureert hij settings met eigen werk, one off designs en vintage items. De zesde editie van de Incidental Shop vind plaats tijdens de GLUE designroute (16-19 september 2021). De shop wordt gehost door meubelmerk Nel in Amsterdam Noord.



Nel is opgericht door Jorrit Tol en is het eerste duurzame designmerk van Nederland. De banken van Nel worden gemaakt bij Nederlandse fabrieken waar kwaliteit voorop staat. De producten van Jorrit en Thomas gaan goed samen. “Thomas heeft een uniek oog voor bijzondere objecten. De combinatie van de tijdloze Nel banken met de prachtige vondsten en het werk van Thomas geeft een magnifiek beeld."



Thomas Eurlings: "De Nel showroom is de perfectie plek voor de Incidental Shop. De door mij geselecteerde items en het meubilair van Nel vullen elkaar heel goed aan."

Meer informatie:
Nel
www.nel.nl 

Publicatiedatum: