Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FOTOREPORTAGE Maison&Objet

1476 deelnemers en 80.000 bezoekers op M&O

Van 9 tot 13 september hebben 1476 deelnemers, uit 38 verschillende landen, hun nieuwe collecties kunnen ten toonstellen op de welbekende beurs Maison&Objet, die werd gehouden tijdens de Paris Design Week 2021. Het evenement zag een overweldigende respons, met maar liefst 80.000 aanwezigen die samenkwamen om de ontwerpindustrie vooruit te helpen en designbedrijven te laten bloeien. Het evenement was verspreid over zeven zalen, met verschillende thema's.

Nadat ze vorig jaar vanwege de wereldwijde pandemie een strikt online versie van hun handelsbeurs moesten hosten, maakte Maison&Objet dit jaar een grootse comeback op hun persoonlijke fysieke evenement. 


Bekijk hier de fotoreportage.

De meeste exposanten waren afkomstig uit Frankrijk (758), gevolgd door BelgiĆ« (91), Duitsland (85), ItaliĆ« (77), Nederland (69), Thailand (63) en Denemarken (55). Te zien waren vooral veel decoratie, textiel, meubilair en accessoires.

Een rondgang van de redactie van Wonen360 over de beurs leverde de conclusie op dat vrijwel iedereen - uitzonderingen daar gelaten - enthousiast was over de eerste editie na de uitbraak van corona. De eerste dag gaven vele mensen aan niet te weten wat ze konden verwachten, maar deze onduidelijkheid werd al snel weggenomen toen de paden 's ochtends op de eerste dag al volliepen.In de wandelgangen was te horen dat exposanten stonden te springen om eindelijk weer kun producten te kunnen tonen en dat bezoekers in de wachtrij stonden om nieuwe inspiratie op te doen.

Uiteraard was het beursoppervlak een stuk kleiner en waren er minder bezoekers dan voorgaande jaren. Ondanks dit gegeven waren er louter positieve geluiden te horen onder de interieurprofessionals op het woon- en designevenement in 'de stad van de liefde'.

De volgende editie van Maison&Objet wordt gehouden van 21 t/m 25 januari 2022.


Bekijk hier de fotoreportage