Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
F O T O R E P O R T A G E Interieur Collectie Dagen

4360 interieurprofessionals op InCoDa-vloer

De afgelopen editie van Interieur Collectie Dagen (InCoDa) op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 september in Evenementenhal Gorinchem is succesvol verlopen. Dat laat beursorganisator Easyfairs op de eerste dag na InCoDa weten. "Iedereen was er weer aan toe om elkaar face-to-face te ontmoeten en collecties live te ervaren. Ook kregen we veel positieve reacties op ons programma dat bestond uit meer inspiratie, masterclasses en demonstraties dan ooit tevoren. Wij willen heel graag van deze mogelijkheid gebruik maken om alle exposanten en bezoekers te bedanken voor drie fantastische beursdagen. Op naar 2022!", zegt Mascha de Bruin namens InCoDa.


Bekijk hier de fotoreportage.

In totaal 4360 interieurprofessionals bezochten InCoDa 2021. De Bruin: "Dat zijn minder bezoekers dan we bij InCoDa gewend zijn, maar dat is ook wel te verklaren. Iedereen moet weer stapsgewijs wennen aan het feit dat vakevenementen zoals InCoDa weer plaatsvinden. Desondanks zijn we heel tevreden met dit aantal bezoekers. Wat we zien, en dat hoorden we ook terug van onze exposanten, is dat de bezoekers dit jaar heel doelgericht de beurs bezochten. Hierdoor was de kwaliteit van de bezoeker erg hoog en hebben onze exposanten een goede beurs beleefd. Ook was het mooi om te zien dat exposanten elkaar ook onderling opzochten, ze hadden elkaar gemist. In totaal waren er ruim 100 deelnemers op de beurs met een diversiteit aan segmenten."Naast de beursvloer met meer dan 100 deelnemers en dubbel zoveel merken, was er een omvangrijk programma. Bijna alle masterclasses waren druk bezocht en onder andere verzorgd door B&C Raamdecoratie, INretail, trendanalist Niek De Prest, RetailTheater/BNS Crisp, Rigo Verffabriek en Slimmer Wonen. Er werd voor het eerst een trendpresentatie gegeven in samenwerking met stylist Yvonne Teijgeman.


Een blik in de stand van Spits Wallcoverings, waar Jochem Koedijk bezoekers van de laatste collecties op de hoogte brengt.

Ook vonden er twee kampioenschappen plaats: het NK Parketleggen (NKP) en het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP). De grote winnaars van het NKP waren Sander Verbruggen, Jasper Hoogervorst en Nick Janssen en voor NKWP waren dit Anco Rijstenbil en Kay Winters. Verder werd er voor de (meubel)stoffering een Innovatiespot en een stoffeerders podium neergezet met de projecten van ANYMALS/Studio Stelt, Daisy Buijs Studio, DEGO Stofferingen en Kleur en Stof.

De volgende editie van InCoDa is op zondag 11, maandag 12 en dinsdag 13 september 2022 in Evenementenhal Gorinchem.

Bekijk hier de fotoreportage

Meer informatie:
InCoDa
www.interieurcollectiedagen.nl