Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Velux vernieuwd assortiment platdakvensters

Velux kondigt de vernieuwing en uitbreiding aan van haar assortiment platdakvensters: een nieuwe generatie innovatieve en zeer effici├źnte vensters met een minimalistisch naadloos design.Al 80 jaar helpt de Velux Groep om daglicht en frisse lucht via dakvensters in woningen te brengen over de hele wereld. Inspelend op de veranderende behoeften van huiseigenaren, lanceert Velux nu een platdakvenster met vlak glas en een gebogen glas met een modern design. Deze unieke en innovatieve vensters bieden een onbelemmerd zicht op de hemel en zorgen voor nog meer natuurlijk licht: een bewonderenswaardig middelpunt in elke moderne woning.

Platdakvensters met een uniek nieuw ontwerp
Het unieke, naadloze ontwerp van deze nieuwe platdakvensters, waarvoor een patent is aangevraagd, laat 52% meer daglicht in huis binnen dan de vorige generatie. Bovendien won het nieuwe vensterontwerp met vlak glas dit jaar de prestigieuze RedDot Design Award in de categorie Productontwerp. Verduisterende of temperende zonneschermen kunnen discreet in de structuur van de basiseenheid geplaatst worden, tussen de onderste ruit en het buitenste glas waardoor ze geen afbreuk doen aan het design. Bovendien zorgt dit er ook voor dat ze geen belemmering vormen voor het daglicht of het zicht op de hemel wanneer zij niet worden gebruikt.Belangrijkste voordelen voor huiseigenaren
Perfect voor zowel renovatie van platte daken als nieuwbouwprojecten. Platdakvensters zijn een verstandige investering voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een moderne afwerking van hun huis. De verborgen vleugel en het minimale frame geven de vensters een moderne look wanneer ze geïnstalleerd zijn. Het gebogen glas biedt ook een onbelemmerd uitzicht en zorgt voor een vlotte afstroming van regenwater door het unieke CurveTech-ontwerp.

De nieuwe generatie Velux-platdakvensters biedt uitstekende energieprestaties en een optimale thermische isolatie dankzij de EPS ThermoTechnologyTM isolatie en de lage positionering van de beglazing. Ze zijn compatibel met Velux ACTIVE with NETATMO en Velux App Control voor smart home integratie en moeiteloze bediening. Het ontwerp zorgt ook voor een uitstekende geluidsreductie, waardoor een gezonder en rustiger binnenklimaat ontstaat.

Deze platdakvensters zijn niet alleen ongelooflijk aantrekkelijk, ze hebben ook belangrijke veiligheidskenmerken. Het binnenste gelaagde glas is bestand tegen grote inbraakpogingen en het buitenste glas is versterkt met een coating, waardoor het dakvenster zelfs bestand is tegen de meest barre weersomstandigheden.

Meer informatie:
Velux
www.velux.nl 

Publicatiedatum: