Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vitra presenteert Dynamic Spaces at GLUE Amsterdam

Veel kantoren staan nog steeds leeg, de vergaderzalen en bedrijfskeukentjes zijn verlaten. Nu de terugkeer naar de werkplek steeds dichterbij komt, worden bepaalde vragen urgenter: wie komt er op kantoor werken? Waarvoor? Is de voormalige werkomgeving nog steeds geschikt? Wat heeft het kantoor nu te bieden? Als antwoord op deze vragen presenteert Vitra tijdens de 2e editie van GLUE Amsterdam Dynamic Spaces. Al tientallen jaren begeleidt Vitra de evolutie van het kantoor met producten die aansluiten op de nieuwe werkomstandigheden. Met dat doel voor ogen doet het bedrijf ook aan onderzoek. Veel producten stonden voor nieuwe werkoplossingen al ter beschikking, andere werden ontwikkeld om aan de nieuwe vereisten te voldoen. Bij alle nieuwe ontwikkelingen wordt er veel aandacht besteed aan flexibiliteit en hoge kwaliteit, waardoor het kantoor in het post-covid-tijdperk zich aan veranderende behoeften kan aanpassen en tegelijkertijd voor alle gebruikers een blijk van waardering tot uiting brengt.

In het industriƫle pand van de School dat tijdens GLUE gedeeld word met Academie Artemis brengt Vitra nieuwe innovatieve en conceptuele oplossingen voor werken op kantoor, in de openbare ruimte of thuis.

Meer informatie:
Vitra
www.vitra.com 

Publicatiedatum: