COREtec toont nieuwe collectie op stand INTR. tijdens InCoDa

Eerder werd de collectie van COREtec getoond in het tv-programma Life is Beautiful op RTL 4. Maar tijdens de Interieur Collectie Dagen was The Essentials collectie ook te zien op de stand van grothandel INTR.. "Binnen deze lijn is de natuur de belangrijkste inspiratiebron. De authentieke looks met zachte aardetonen en warme, donkere kleuren passen perfect in elk interieur", vertelt president Jan Dossche.

Stijn Windels – Marketing Director COREtec: “De nieuwe COREtec The Essentials-collectie bestaat uit zorgvuldig uitgekozen ontwerpen en natuurlijke texturen waarbij de charme en de warmte van hout centraal staan. Door de verschillende stijlen en kleurtonen creëer je met gemak een interieur dat volledig bij je past. De collectie keert terug naar de originele parketlook en bestaat uit een ruim assortiment planken en tegels met verschillende lengtes en breedtes.”

Meerdere planken in deze nieuwe collectie zijn beschikbaar met 2 v-groeven, wat betekent dat er enkel groeven aan de lange zijdes van de plank zijn. Op die manier verkrijg je een authentiek uitzicht en is het verschil met een echte parketvloer bijna niet op te merken.

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven