FOTOREPORTAGE

Louter positieve geluiden onder interieurprofessionals op Maison&Objet

De afgelopen dagen hebben bijna 1500 exposanten, uit 38 verschillende landen, hun nieuwe collecties kunnen ten toonstellen op de welbekende beurs Maison&Objet, die al sinds 1995 in Parijs wordt gehouden. Gisteren was de laatste dag van het geslaagde evenement in Frankrijk, dat van 9 tot 13 september gehouden werd. 


Bekijk hier de fotoreportage.

De meeste exposanten waren afkomstig uit Frankrijk (758), gevolgd door België (91), Duitsland (85), Italië (77), Nederland (69), Thailand (63) en Denemarken (55). Te zien waren vooral veel decoratie, textiel, meubilair en accessoires.

Een rondgang van de redactie van Wonen360 over de beurs leverde de conclusie op dat vrijwel iedereen - uitzonderingen daar gelaten - enthousiast was over de eerste editie na de uitbraak van corona. De eerste dag gaven vele mensen aan niet te weten wat ze konden verwachten, maar deze onduidelijkheid werd al snel weggenomen toen de paden 's ochtends op de eerste dag al volliepen.

In de wandelgangen was te horen dat exposanten stonden te springen om eindelijk weer kun producten te kunnen tonen en dat bezoekers in de wachtrij stonden om nieuwe inspiratie op te doen.

Uiteraard was het beursoppervlak een stuk kleiner en waren er minder bezoekers dan voorgaande jaren. Ondanks dit gegeven waren er louter positieve geluiden te horen onder de interieurprofessionals op het woon- en designevenement in 'de stad van de liefde'.

De volgende editie van Maison&Objet wordt gehouden van 21 t/m 25 januari 2022.

Bekijk hier de fotoreportage.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven