Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interieurprofessional maakt kennis met nieuwe collectie

Treasure Hunt Event bij Gert Snel Interiors

Treasure Hunt Event bij Interieur groothandel Gert Snel Interiors zal in de week van 20 t/m 24 september plaatsvinden. Tijdens dit event worden haar klanten geïntroduceerd met de nieuwe collectie van de groothandel. Gert Snel Interiors staat bekend om hun voorraad aan items en onderscheidende collectie. Het Treasure Hunt Event is dan ook een moment om je (opnieuw) te laten betoveren door de collectie vol verborgen schatten, waarmee klanten een eigen signatuur kunnen creëren. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.


De stand van Gert Snel in Tica Aalsmeer.

"Naast dat je tijdens het event de kans krijgt om als eerste kennis te maken met de nieuwe collectie, vol items en limited editions, zal het event in het teken staan van de lancering van de promotie video van Gert Snel. In deze video wordt op symbolische wijze de zoektocht naar verborgen interieurschatten weergegeven. Een tocht die iedere interieurprofessional zal herkennen. Vervolgens zien we in de beelden terug dat de items van Gert Snel over de gave beschikken om een ruimte te verrijken. Niet alleen door hun bijzondere en opvallende looks, maar ook door het verleden of verhaal dat zij met zich meedragen." Tijdens het Treasure Hunt Event laat het team van Gert Snel bezoekers graag kennismaken met het uitgebreide en onderscheidende assortiment. De diverse mix van stijlen maakt de showroom een ontdekkingsreis voor vrijwel iedere interieurprofessional. Van stoer tot elegant, van ruw tot gelakt en van kleine must-have tot monumentale eyecatcher.

Meer informatie:
Gert Snel Interiors
www.gertsnel.com 

Publicatiedatum: