Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Over 2 dagen opent InCoDa met ruim 200 merken en meer masterclasses, trends en demo’s dan ooit tevoren

Het aftellen naar 12, 13 en 14 september 2021 is bijna ten einde en dan openen de deuren van Evenementenhal Gorinchem weer om de interieurprofessionals van de Benelux te verwelkomen op Interieur Collectie Dagen (InCoDa). Naast een exclusieve trendlezing van trendanalist Niek De Prest en de presentatie mede mogelijk gemaakt door Yvonne Teijgeman staat er nog veel meer op de planning van de vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering.Veel bekende gezichten, maar ook veel nieuwkomers verwelkomen de interieurprofessionals vanaf aanstaande zondag op InCoDa. De nieuwe deelnemers zijn onder meer Arte – HookedOnWalls, B&C Raamdecoratie, Belakos, BN Walls, Casamance, Decoline, Joka, Phenomena Agenturen, Rasch, Stone Age, Suncoblinds, TFD Floortile, Vink VTS en Vivafloors. Ook op het gebied van verf en tegels zijn veel nieuwe collecties binnen de laatste trends te ontdekken, van een Cerriva tot aan Porter’s Paints, Rigo Verffabriek en Van Sand. Ook Forbo Flooring staat er met een truck op de zondag voor een speciale actie.

Er staat niet alleen een divers aanbod, maar ook een veelzijdig programma. Op de Entrepreneur Stage en het Inspiratiecafé worden verschillende onderwerpen aangekaart, zo geeft creative director Meindert Bos van B&C Raamdecoratie elke dag de masterclass ‘Verbind trend en consument’. Hij helpt de professional om de inspiratie van woonprogramma’s, woonmagazines en Pinterest in de winkel te brengen. Machiel van Westerhoven, de directeur van Rigo Verffabriek verzorgt speciaal voor de parketteur en vloerspecialisten de masterclass ‘Verharders voor Parketlak: Hoe, Wat, Waarom?’ Wat zijn de voor- en nadelen, hoe kun je er veilig mee werken en wanneer kies je voor een lak met of zonder verharder?

Smart Home is een thema dat niet mag ontbreken op InCoDa, Sean Schuurman van Rouwendal van Slimmer Wonen laat de bezoeker kennismaken met het gemak en de eenvoud van Smart Home producten. Ontdek tijdens de masterclass hoe slimme verwarming, verlichting en raamdecoratie samen kunnen zorgen voor energiebesparing, meer comfort en veiligheid voor de klant.

Ook het thema duurzaamheid komt ruim aan bod, zo vertelt interieurvormgever Karen Verhoeven van Studio HjemmeBY over ‘Duurzame kansen pakken binnen de retail’ in de hard groeiende markt op zondag 12 september. Founder Marieke Kamphuis van The Substitute vertelt hoe duurzaam de interieurbranche momenteel is en geeft een spoedcursus duurzaam inrichten voor ontwerpen met impact. Tot slot presenteren duo groenstylist Katja van Ewijk van Personalgreen en Biophilic Designer Ilse Baan van iliStyle de inspiratiesessie ‘Biophilic Design: natuur - welzijn - design in het interieur’. Ze bieden je inspiratie die je direct in een huis of kantoor kan toepassen. Zo creëer je een gezond, gelukkig en uitgebalanceerd interieur voor jouw klanten.

Op maandag 13 september wordt de kosteloze meet & greet georganiseerd door Anna Hutten van INretail en Carin Frijters van RetailTheater en BNS Crisp waarin ze je laten ontdekken wat kennis over woontrends voor de woonondernemer betekent middels de masterclasses van INretail. De merkbouwers van MM laten zien hoe je kunt opvallen door oprecht jezelf te zijn tijdens ‘Hoe maak ik als bedrijf of merk nu echt het verschil’. Zij inspireren de ondernemer door na te denken over de inhoud en de behoefte van de klanten, in plaats van over de vorm, het middel of kanaal. Als kers op de taart geeft Jody van de Pinacademie de workshop ‘In 3 stappen naar succes op Pinterest’. Ga van ‘ik doe maar wat’ naar een succesvolle Pinterest strategie voor een continue stroom websitebezoekers, meer klanten en meer omzet.

Daarnaast zijn er veel demo’s te zien op bijvoorbeeld de stand van Cerriva met ‘Keramische vloeren verwerken zonder lijmen en voegen!’, op de kampioenschappen Woning- en Projectstofferen en Parketleggen. Natuurlijk zijn er ook nieuwigheden te ontdekken en te netwerken op het Parketpaviljoen powered by Parketblad.

Meer informatie:
Interieur Collectie Dagen
www.interieurcollectiedagen.nl 

Publicatiedatum: