Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Waarom OCCO Hub is bij GLUE en maak kennis met nieuwe salesmanager

"We zijn klaar om een community te bouwen in Nederland"

Het van oorsprong Estische OCCO opent tijdens GLUE haar showroom aan de Sarphatikade 14 in Amsterdam. De link met het thema Innovatie is vanzelfsprekend; OCCO presenteert haar digitale tool, waarmee interieurarchitecten direct toegang kunnen krijgen tot een enorme database aan nationale én internationale designmerken: van vloerkleden, tot zitmeubels tot verlichting.


De nieuwe showroom ontworpen door Capser Schwarz en rechts countrymanager Iela Chau.

Het was volgens countrymanager Iela Chau een logische keuze om naast deelname aan het event ook founding partner te zijn. "Het sluit goed aan bij wie we zijn, innovatief en laagdrempelig. Iedereen kan bij ons langskomen tijdens de designroute om onze nieuwe showroom te bewonderen en kennis te maken met de tool." Het doel van OCCO is om met iedereen die ze ontmoeten tijdens het event om daar samen een community mee te bouwen. "We zijn er helemaal klaar voor", vertelt Iela enthousiast.

De nieuwe showroom, die door Casper Schwarz is ontworpen, doet dienst als een van de 15 GLUE HUBS. Een HUB is een locatie waar meer dan vier deelnemers zich presenteren op een locatie. Op de locatie aan de Sarphatikade staan de volgende vijf deelnemers:
- Marieke van Heck 
- Studio VIX 
- Sarah Anne Rootert 
- Lara Klingenberg 
- Edith Winkler van W Architectuurstudio 

Om de tool verder uit te rollen in Nederland is er per 1 september een nieuwe salesmanager aangenomen vertelt Iela. "Onze nieuwe sales- en projectmanager Willem Pietermans zal tijdens GLUE aanwezig zijn om eveneens kennis te maken met onze klanten en de bezoekers."

Om Willem wat beter te leren kennen werden er een paar vragen aan hem gesteld.
Waarom heb je ervoor gekozen om lid te worden van OCCO?
"Na 3 jaar niet in interiordesign te hebben gewerkt, was ik op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging. OCCO leek de juiste te zijn. Na een gesprek met OCCO's oprichters Paul Veetõusme en Ander Soorumaa begreep ik dat het de perfecte match is! Ik geloof in de missie van OCCO, ik klikte meteen met het team en natuurlijk is de nieuwe office/showroom de kers op de taart."

Wat wil je bereiken bij/met OCCO?
"Mijn korte termijn doel is om te werken met getalenteerde interieurarchitecten en designers in Nederland en hen kennis te laten maken met de digitale tool van OCCO. Het lange termijn doel is om een sterk team op te bouwen en de begripsnaam te worden bij interieurarchitecten en een vertrouwde partner in veel spannende projecten."

Vertel ons een leuk weetje over jezelf?
"Ik heb een schoenverslaving. Ik hou veel van designerschoenen, meestal chique sneakers of zeer mooie leren schoenen voor speciale gelegenheden."

Meer informatie:
OCCO
occo.digital  

GLUE Amsterdam
glue.amsterdam