Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Extra@Home van PostNL start samenwerking met keukenzaak

In de laatste week van augustus is Extra@Home van PostNL een samenwerking gestart met Pot Verhuizingen en Doppenberg Keukens. Pot Verhuizingen is al meer dan 116 jaar specialist in verhuizingen van particulieren en bedrijven en Doppenberg Keukens een aanbieder van hoogwaardige en unieke keukens.Extra@Home zal voor Doppenberg Keukens niet alleen de bezorging voor zijn rekening nemen. Ook voert het bedrijf, indien gewenst, de aanvullende aansluiting of installatie uit van witgoed orders, zoals vaatwassers, kookplaten en koelkasten. De orders worden opgehaald bij het warehouse van Pot Verhuizingen in Amersfoort, waar ook de orders van Doppenberg Keukens opgeslagen liggen

Goede communicatie over het moment van levering met de Nederlandse en Belgische klanten van Doppenberg Keukens is essentieel. Dit wordt verzorgd door Extra@Home vanaf het moment van aanlevering van de orders tot aan het bezorgmoment bij de klant zelf. Als klanten van Doppenberg Keukens vragen hebben over de bezorging of installatie kunnen ze terecht bij de Customer Service afdeling van Extra@Home.

Klanten waarderen de bezorg- en installatieservice van Extra@Home met een klanttevredenheidsscore (NPS) score die drie keer hoger is dan het branchegemiddelde. Na iedere bezorg- of installatie afspraak biedt Extra@Home klanten de mogelijkheid om via een survey te laten weten hoe zij deze afspraak hebben ervaren. Ook Doppenberg Keukens en Pot Verhuizingen krijgen hiermee compleet inzicht in de tevredenheid van hun klanten over de invulling van de last mile.

Meer informatie:
PostNL
[email protected] 
www.postnl.nl