Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Exposant op InCoDa

Binnen jaar tijd vijfde winkel voor Cozy-Homes

Shop in shop Cozy-Homes blijkt een schot in de roos en opent binnen een jaar haar vijfde winkel. Het succes van deze nieuwe formule, bedacht door franchisehuis Concepts & Companies (C&C), is onder andere te wijten aan de toegevoegde waarde die zij leveren aan woninginrichtingswinkels. C&C neemt deel aan de komende InCoDa.



Het Cozy-Homes assortiment bestaat uit 250 m2 winkeloppervlakte  gevuld met meubelen en woonaccessoires.Dit zorgt voor een hogere bezoekfrequentie vanwege de regelmatig wisselende collecties die opvallen door  warmte en uitstraling.



Op veel plaatsen zijn de meubelzaken van rond de 1000 m2 verdwenen. Een Cozy-Homes trekt dan ook vrij eenvoudig publiek naar de winkel omdat het in een behoefte voorziet en dan is er natuurlijk de spin-off naar de woninginrichter. Vandaag een bijzettafeltje, morgen nieuwe gordijnen. 360 graden woonwinkelen noemen ze dat bij C&C. Ondernemers die zich aansluiten bij Cozy-Homes worden compleet ontzorgd. Hierdoor is het starten en onderhouden van de collectie relatief eenvoudig.



Meer informatie:
Cozy-Homes
www.cozyhomes.nl 

Publicatiedatum: