Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Haans Lifestyle en Passe Partout tonen vernieuwde showrooms tijdens VAKdagen

“We willen de klanten blijven verrassen en dat betekent dat we ook voor deze VAKdagen weer flink hebben uitgepakt”, vertellen woordvoerders van HAANS Lifestyle en Passe Partout. De showroom is weer volledig opnieuw ingericht. Passe Partout heeft met diverse nieuwe stoffen en opstellingen weer een hele nieuwe look gecreëerd. Aansluitend komt de Initials collectie van HAANS met vele nieuwe items die hier weer mooi op aansluiten. Onder andere een nieuwe serie sierkussens, wall decorations, modellen glaswerk en kleur voor de verlichting.



Collectieboek

Ook het nieuwste Initials collectieboek van HAANS Lifestyle zal tijdens de beurs gepresenteerd worden. Nog dikker en ook nu weer met een duidelijk verhaallijn waarin de collecties 2021 | 2022 overzichtelijk getoond worden. Ook Passe Partout toont tijdens de beurs weer haar nieuwste editie coffee table book.



Staat als een huis
HAANS Lifestyle en Passe Partout hebben al jarenlang een ijzersterke samenwerking op het gebied van wonen. De Initial collectie is een perfecte aanvulling voor de Home Stories van Passe Partout. Deze samenwerking staat gewoon als een huis. De perfecte combinatie van Passe Partout als leverancier van meubelen en de prachtige woontextiel, verlichting, kleinmeubelen, windlichten en decoraties van het merk Initials by HAANS Lifestyle. Met enorme passie en energie staan we samen klaar voor onze dealers. Niet alleen op beurzen, maar ook in de dagelijkse klantcontacten en uiteraard ook elke week in de gezamenlijke showroom in Nieuwegein.



Ervaar de beleving van Home Stories van HAANS Lifestyle en Passe Partout tijdens De Woonindustrie VAKdagen op 12, 13, 14, 20 en 21 september (online voorregistratie verplicht).

Meer informatie:
HAANS Lifestyle
www.haanslifestyle.com

Passe Partout
www.passepartoutnv.be

Publicatiedatum: