Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Re-start beurzen in Hannover per direct weer toegestaan

De nieuwe corona-regelgeving maakt het mogelijk om weer beurzen te houden in het beursgebouw te Hannover, ongeacht de incidentieniveaus.

Het garanderen van toegang voor gevaccineerde, herstelde en negatief geteste deelnemers in combinatie met een bijbehorend hygiëne- en infectiepreventieconcept, beurzen en evenementen op het DMAG-terrein zijn per direct weer toegestaan.

De nieuwe verordening, die ook rekening houdt met het huidige mildere ziekteverloop en ziekenhuisopnamecijfers, evenals met de voortgang van de vaccinatie, maakt het ook mogelijk om weer grote beurzen met internationale deelname te houden zonder beperking van het aantal deelnemers."Dit betekent dat Deutsche Messe, de gastorganisatoren en de exposerende bedrijven nu kunnen beginnen met de langverwachte herlancering van beurzen en evenementen op ons terrein", zegt Dr. Jochen Köckler, voorzitter van de raad van bestuur van Deutsche Messe AG .

Met de nieuwe coronaverordening in Nedersaksen treedt een regeling in werking die exposanten en gastorganisatoren planningszekerheid op lange termijn geeft en tevens een goede basis biedt voor de planning voor volgend jaar. Het risico dat een beurs of evenement op korte termijn moet worden afgelast, wordt nauwelijks meer gegeven.

We kijken uit naar de komende beurzen en evenementen in het najaar van 2021 en het voorjaar van 2022 en om u eindelijk weer persoonlijk te kunnen verwelkomen in ons beurscentrum.

Meer informatie:
Deutsche Messe
www.messe.de 

Publicatiedatum: