Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organisatie Meubelbeurs Brussel ziet uit naar komst bezoekers

Uit de vele reacties van meubelfabrikanten en -handelaars voelt de organisatie het enthousiasme in de meubelsector. "Iedereen heeft er zin in om elkaar weer te ontmoeten en zaken te doen. De Meubelbeurs Brussel is dan de eerste afspraak in het najaar voor een internationale, commerciële beurs. De exposanten hebben hun collecties bijna klaar om aan de meubelhandel voor te stellen. Het is nog even wachten tot november, maar dan ontvangen onze bezoekers graag opnieuw in Brussel in levenden lijve." 



"Hall 5 krijgt een nieuwe look, met een imposante entrée en een prachtige bar. Hiermee willen we je na twee jaar graag opnieuw hartelijk verwelkomen. In Square staat jaarlijks de trendy Meubelbeurs-bar centraal. In dit uniek rustpunt wordt je een hapje en een drankje gratis aangeboden. Andere gratis bars vind je aan de inkom van hall 5, in Brussels by Night en in Holland à la Carte. Voor een koffie of frisdrank kan je ook terecht in de coffee lounge in hall 4 of 8. Wil je iets uitgebreider lunchen, dan kan dat in de restaurants van Brussels Expo in hall 5 of hall 9."

De komende editie van Meubelbeurs Brussel wordt gehouden van zondag 7 tot woensdag 10 november 2021.

Meer informatie:
Meubelbeurs Brussel
www.meubelbeurs.be 

Publicatiedatum: