Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Dochteronderneming van Diga Colmore te Venlo

Atelier Hospitality Projects feestelijk geopend

Na een spetterend openingsweekend met heerlijke hapjes en drankjes is Atelier Hospitality Projects, dochteronderneming van Diga Colmore nu officieel geopend en klaar om de markt te gaan veroveren.

Na een proces van enkele maanden heeft Diga Colmore het bedrijf geopend, speciaal om de huidige en nieuwe projectmatige klanten vanuit de Hospitality te bedienen. Het nieuwe Atelier Hospitality Projects richt zich dan qua doelgroep ook specifiek op die markt. De klant kan zelf wensen inbrengen, van de conceptfase tot aan de realisatie en transport van het project. Binnen die kaders verzorgt Het Atelier de projectbegeleiding, interieuradviezen en styling gecombineerd met een hoge kwaliteit aan meubilair en woondecoratie om aan alle wensen en behoeften van de klanten te voldoen. Atelier Hospitality Projects beschikt over een schitterende showroom op de Floralaan 26 te Venlo. Mocht u deze willen bezichtigen bent u van harte welkom tijdens de openingstijden. Wanneer u een projectvraag heeft of in alle rust de showroom wilt bekijken is het raadzaam om een afspraak in te plannen met Ben Slegers, de manager van Atelier Hospitality Projects. Hij kan dan rustig de tijd nemen om naar uw vragen en wensen te luisteren om vervolgens een passende oplossing te zoeken.

Atelier Hospitality Projects bedient de B2B markt en levert enkel aan klanten die werkzaam zijn binnen de hospitality, projectgerichte bedrijven, interieur architecten, ontwikkelaars, interieur inrichters en dergelijke. De inschrijving van uw bedrijf vindt plaats bij Diga Colmore volgens de geldende regels zoals vermeld op de website www.atelier-hospitality-projects.com. 

Na maanden van hard werken en een toffe opening wil Atelier Hospitality Projects ú nu graag uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen, een aanvraag te doen of een project samen op te pakken.

Meer informatie:
Atelier Hospitality Projects 
Contactpersoon: Ben Slegers Manager Atelier Hospitality Projects
info@ahp-venlo.com 
www.atelier-hospitality-projects.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven