Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Transformad introduceert virtuele beursstand

Bezoekers kunnen de virtuele beursstand bezoeken, vanaf elk apparaat en vanaf elke locatie, en hebben toegang tot al het beschikbare materiaal van de producten.

 
Transformad heeft een nieuwe interactieve virtuele ervaring gelanceerd, de Virtual Stand. Via de 360-graden tour van de virtuele beursstand kan de bezoeker kennismaken met de Hi-Tech oppervlakken van Transformad, de Tmatt en Crystal collecties, hun eigenschappen en hun kleurengamma. U kunt ook de catalogi van de collecties downloaden en al het beschikbare audiovisuele materiaal raadplegen om alle producten op een meeslepende manier uit de eerste hand te bekijken.

De virtuele stand is toegankelijk via PC en mobiele apparaten om een 360-ervaring te bereiken. Bezoekers kunnen de route kiezen en de informatie raadplegen van het product dat ze willen zien. Ze kunnen ook rechtstreeks contact opnemen met het Transformad-team om een offerte of meer informatie over een specifiek product aan te vragen.
Interactieve routebeschrijving
We starten de virtuele ervaring vanaf een scherm dat ons vertelt hoe we door de Virtuele Stand moeten navigeren. Met behulp van de muisondersteuning kunnen we bewegen, zoomen en interactief door de gangen van de virtuele beursstand om de nieuwste collecties te bekijken.

Klik hier om de interactieve tour van de Virtual Stand te ervaren: 

De producten van Transformad worden voor Nederland verdeeld via Leeuwerik Plaatmateriaal.

Meer informatie:
Transformad
www.transformad.com 

Publicatiedatum: